Θέατρο|08.10.2024 17:34

Παύλος Βουτσινός: Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε για την υγεία του - «Είχε μία σπάνια ασθένεια»

Newsroom

Ο ηθοποιός Παύλος Βουτσίνος έφυγε από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του, τo περασμένο Σάββατο 5 Οκτωβρίου. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η στενή του φίλη και επίσης ηθοποιός, Ράνια Παπαδάκου.

Η ανάρτηση της Ράνιας Παπαδάκου

 

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Ο Παύλος... Ο Παύλος μας... το χαρισματικό, υπερταλαντούχο , ευφυές, sui generis πλάσμα, με ευαισθησίες που έκρυβε κ απ' τον εαυτό του, σήμερα ανήμερα των γενεθλίων του, έφυγε... Για κάπου καλύτερα ελπίζω. Σοκαρισμένη, αποσβολωμένη, σαν να έχω φάει σφαίρα, τον χαιρετάω (αλήθεια τώρα;;;;;;;;) με μια δυνατή δική του στιγμή (πόσες του άξιζαν κ του έπρεπαν ακόμα...). Κ πόσο σε σκέφτομαι.... Παυλίτο... Θα ήθελα τελικά να το ξέρεις...».

Η συνεργασία με την Κάρμεν Ρουγγέρη

Η Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Παύλο Βουτσινό, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Τρίτη 8 Οκτωβρίου. Η ηθοποιός και σκηνοθέτης είπε αρχικά: «Τον είχα σκηνοθετήσει, ήταν ένα υπερταλαντούχο παιδί, πολύ σεμνό, πάρα πολύ έξυπνο, αλλά και πάρα πολύ κλειστό στον εαυτό του. Είχε περάσει πολύ άσχημα στη ζωή του, εγώ τον περιέβαλα με πάρα πολλή αγάπη».

Επίσης, ανέφερε ότι ο ηθοποιός είχε βιώσει δύσκολες στιγμές κατά τα παιδικά του χρόνια: «Ήταν ένα παιδάκι αγνώστου πατρός νομίζω και τα παιδιά είναι πολύ σκληρά, οπότε πέρασε πολύ άσχημα στο σχολείο. Ήταν πολύ παχουλός και υπέστη πολύ bullying, γι’ αυτό και ήταν τόσο μαζεμένος. Όταν τον γνώρισα όμως εγώ, ήταν ένας κούκλος βέβαια. Ένας κούκλος».

Στο τέλος, αποκάλυψε ότι είχε ένα σοβαρό θέμα υγείας: «Ήταν μεγάλο σοκ που έφυγε τόσο νέο αυτό το παιδί αλλά γνωρίζω ότι είχε και μία σπάνια ασθένεια, που σιγά-σιγά τον έλιωνε».

Κάρμεν Ρουγγέρηηθοποιός