Δημήτρης Τσούτσης: Το Εθνικό Θέατρο τον «αποχαιρετά» - Πότε θα γίνει η κηδεία του
Ο Δημήτρης Τσούτσης, ήταν επί σειρά ετών ηθοποιός του Εθνικού θεάτρου, με δεκάδες συμμετοχές σε παραστάσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, ο ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης, που υποδυόταν τον «Νικηφόρο Κασιμάτη» στη δημοφιλή σειρά του MEGA «Δύο ξένοι». Ο Δημήτρης Τσούτσης έμεινε στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τον ρόλο του στη σειρά «Λαβ Σόρρυ» (όπου υποδυόταν τον νονό της Λίλης), αλλά αγαπήθηκε και στον απολαυστικό ρόλο του «Νικηφόρου Κασιμάτη», του καναλάρχη και φλερτ της Ντένης Μαρκορά.
«Ο Πρόεδρος Βασίλης Πουλαντζάς, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Δημήτρης Λιγνάδης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλοι εμείς στο Εθνικό Θέατρο εκφράζουμε βαθιά θλίψη κι αποχαιρετούμε τον σπουδαίο ηθοποιό και φίλο Δημήτρη Τσούτση. Ένας θεατράνθρωπος με αστείρευτο ταλέντο που αφιερώθηκε στην τέχνη του συμμετείχε σε δεκάδες παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του γνωρίζοντας ευρεία αποδοχή, αγάπη κι εκτίμηση από κοινό και συναδέλφους. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επίσημη ανακοίνωση, το Εθνικό θέατρο.
Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, στις 10.00 π.μ., στον Βύρωνα.
Δεν άνοιξαν τα διόδια του Ωραιοκάστρου: «Δική σας η ευθύνη», είπαν στους αγρότες - Μοιράζουν όσπρια και λαχανικά στους οδηγούς
Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών για έλεγχο στα οικονομικά
Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο: Καλούσαν τους ανήλικους να βγουν να πουλήσουν την ώρα του μαθήματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



