Travel|05.08.2020 11:07

Μύκονος - Cavo Tagoo: Ξενάγηση στη βίλα «όνειρο» των 15.000 ευρώ τη βραδιά

Newsroom

O Τάσος Δούσης συνεχίζει το ταξίδι του στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας μέσα από τη δική του ματιά τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, που αποτελούν πόλο έλξης τουριστών από όλο τον κόσμο. Αυτή την εβδομάδα μοιράστηκε στην εκπομπή «Εικόνες» του Open στιγμιότυπα από το Νησί των Ανέμων στην καρδιά των Κυκλάδων, τη Μύκονο.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του θαύμασαν την καθηλωτική θέα από τους Μύλους, τους φρουρούς της Μυκόνου, απολαμβάνουν το διάσημο ηλιοβασίλεμα στο μοναδικό σκηνικό της Μικρής Βενετίας και έκαναν βόλτες στα διάσημα Ματογιάνια στη Χώρα, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της κοσμικής ζωής και έχουν περπατήσει οι μεγαλύτερο διεθνείς σταρ.

Οι παραλίες της Μυκόνου είναι πολλές και εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους. Ο Τάσος Δούσης μάς ξενάγησε στις περισσότερες: από τον Πάνορμο και τη Φτελιά που αγαπούν οι kite surfers, μέχρι τον Άγιο Σώστη με την παρθένα ομορφιά του, αλλά και τον Φωκό με τα κρυστάλλινα, άγρια νερά.

Επόμενος σταθμός το Cavo Tagoo, το ξενοδοχείο πέντε αστέρων στη Μύκονο που είναι ένα από τα ακριβότερα και πιο ατμοσφαιρικά του κόσμου. Οι τιμές των δωματίων κυμαίνονται από 1.000 εώς 15.000 ευρώ την ημέρα ενώ κάθε δωμάτιο διαθέτει ατομική πισίνα και τζακούζι.

 

T
T
T

ΜύκονοςδιακοπέςOpen TVΤάσος Δούσης