Travel|26.09.2022 07:30

Μύτικας: Η όμορφη έκπληξη της Πρέβεζας

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Μυτίκας/ Γιάννης Βέλλης/carnetdevoyage.gr
Μυτίκας/ Γιάννης Βέλλης/carnetdevoyage.gr
Μυτίκας/ Γιάννης Βέλλης/carnetdevoyage.gr
Μυτίκας/ Γιάννης Βέλλης/carnetdevoyage.gr

Κοντά στην αρχαία Νικόπολη, ένα όμορφο παραθαλάσσιο ψαροχώρι, από τα πιο γνωστά της Πρέβεζας. Οκτώ χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης είναι ιδανικό για όσους εξερευνούν και δεν τους αρέσει η πολυκοσμία. Το βότσαλο στην αμμουδιά, αλλά και εντός της θάλασσας στα πρώτα μέτρα, δημιουργεί αντικατοπτρισμούς και χρώματα, που κάνουν τη γωνιά αυτή του Ιονίου μοναδική. Ο Γιάννης Βέλλης μας προσκαλεί σε μια εκδρομή στο Μύτικα Πρέβεζας, ιδανικό τόπο όλες τις εποχές.

Εδώ και μέρες, έψαχνα από που θα ξεκινήσω τις φετινές διακοπές, αν και πάντα είναι λίγες. Όπως των περισσότερων άλλωστε, αφού οι άδειες τελειώνουν γρήγορα και τα χρήματα πολύ γρηγορότερα…

Έτσι το ίντερνετ πήρε φωτιά, για να έχω έστω και μια ελάχιστη εικόνα από τις ομορφιές της Ελλάδας που δεν είναι και λίγες, οι προσφορές σε ταξιδιωτικά γραφεία που αναζήτησα ελάχιστες και τελικά κατέληξα.

«Θα ξεκινήσεις από Πρέβεζα, όχι φυσικά μέσα από την πόλη, που παραμένει πανέμορφη σε όλες τις εποχές. Αλλά λίγο έξω από αυτή. Ώστε να μπορείς να τη χαρείς, αλλά να γνωρίσεις παράλληλα, καλύτερα και ένα άλλο μέρος παραθαλάσσιο, τον Μύτικα Πρέβεζας», σκέφτηκα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.carnetdevoyage.gr

https://carnetdevoyage.gr/mitikas-i-omorfi-ekpliji-tis-prevezas/

ειδήσεις τώραταξίδιΑρχαιολογικό Χώρος ΝικόποληςΠρέβεζα