Travel|15.09.2024 06:00

Ένα ελληνικό νησί ακόμα και για τον Σεπτέμβριο: Μαγικές παραλίες και καταπράσινα τοπία

Newsroom

Το νησί των Σειρήνων παραμένει ιδανικός προορισμός ακόμα και τον Σεπτέμβριο για εκείνους που έχουν διαθέσιμο χρόνο και επιθυμούν να ζήσουν στιγμές ξεκούρασης.

Πιο αναλυτικά, με το βαθύ μπλε της θάλασσας και το πράσινο της φύσης να κυριαρχούν, η Θάσος ξεχωρίζει ως ένας τόπος γεμάτος φυσική ομορφιά. Φημίζεται για τις μαγευτικές της παραλίες και τις παραδοσιακές ταβέρνες που εντυπωσιάζουν με τα νόστιμα πιάτα τους.

Οι παραλίες της Θάσου θα σε κατακτήσουν. Τα γαλαζοπράσινα νερά της αγκαλιάζονται από καταπράσινα τοπία. Ανάμεσα στις κορυφαίες παραλίες είναι η Γκιόλα, η φυσική πισίνα – όπως την αποκαλούν –, η Σαλιάρα ή Μάρμαρα, με την εξωτική της εμφάνιση, η παραλία Παράδεισος και η Χρυσή Αμμουδιά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του καναλιού στο YouTube Travel And Nature GR, από τις κρυστάλλινες ακτές της, η Θάσος είναι γνωστή για τους όμορφους οικισμούς της. Στα παραλιακά χωριά θα βρεις τον Λιμένα, την πρωτεύουσα του νησιού, καθώς και τα Λιμενάρια. Στα ορεινά, θα συναντήσεις την Παναγία, την Ποταμιά και τον Θεολόγο. Αυτά τα γραφικά χωριά προσφέρουν παραδοσιακή αρχιτεκτονική, μαγευτικά φυσικά τοπία και την ευκαιρία να γευτείς ντόπιες λιχουδιές.

νησιάδιακοπέςΘάσοςνησίειδήσεις τώρα