Μακάριος Λαζαρίδης: O τόπος έχει ανάγκη από άμεση και έγκαιρη ενημέρωση

Newsroom

γράφει ο Μακάριος Λαζαρίδης, βουλευτής ΝΔ

Ο υγιής δημοσιογραφικός λόγος είναι πάντα χρήσιμος στο πλευρό του πολίτη και θεωρώ ότι μια τέτοια φωνή είναι ο ιστότοπος «ethnos.gr» που συμπληρώνει τρία χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας. Η συγκεκριμένη δημοσιογραφική προσπάθεια παρουσιάζει την πραγματική διάσταση των γεγονότων και αναδεικνύει με ενδιαφέροντα τρόπο διάφορες πτυχές της, με έναν και μόνο στόχο: Την αντικειμενική και αμερόληπτη ενημέρωση του πολίτη.

Ο τόπος έχει ανάγκη από άμεση και έγκαιρη ενημέρωση, με σύγχρονο λόγο και χωρίς φανατισμό, προκειμένου όλοι να αξιολογηθούν και να κριθούν με βάση την πραγματική εικόνα της καθημερινότητας. Με τις ιδιότητες του πολιτικού και -κυρίως- του δημοσιογράφου, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου προς τους συναδέλφους του ethnos.gr , οι οποίοι έχουν καταφέρει τόσα πολλά και είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουν ακόμα περισσότερα.

Άξιοι επαγγελματίες, αγωνίζεται διαρκώς για την ποιοτική ενημέρωση, την αντικειμενική προβολή της ειδησεογραφίας και την ανάδειξη και επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του κόσμου. Είμαι πεπεισμένος ότι θα συνεχίζετε με επιτυχία αυτό που κάνετε! Χρόνια πολλά!

Μακάριος Λαζαρίδης