MasterChef 4: Στην τελική τριάδα η Μαρία, «διώχνει» και τον Μπέλλο
NewsroomAφορµή για το εκρηκτικό κλίµα στην κουζίνα του «MasterChef» της περασμένης εβδομάδας ήταν η δεύτερη ευκαιρία σε πρώην παίκτες του παιχνιδιού, που επέστρεψαν δριμύτεροι και ορεξάτοι. Και στα τρία επεισόδια της προηγούμενης εβδοµάδας η διαδικασία της µαγειρικής «νικήθηκε» κατά κράτος από τις προσωπικές ίντριγκες των παικτών. «Δεν µε νοιάζει αν έχει δέκα χρόνια εµπειρίας ή αν µε περνάει 40 χρόνια ηλικιακά, θα τον σφάξω στο γόνατο!» σχολίασε η Μαρία Μπέη, µόλις διαπίστωσε ότι από 9 θα γίνουν 12 οι ένοικοι µέσα στο σπίτι.
Μπορεί η Κατερίνα Λένη να είναι - σύµφωνα µε καλά πληροφορηµένες πηγές του TV Εθνος, η επόµενη που θα αποχωρήσει από το MasterChef, όμως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε», η Μαρία είναι εκείνη που καταφέρνει να «σπάσει» την κλίκα του Γιώργου και φτάνει στην τριάδα για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.
Η Μάρλεν από την πλευρά της αναφέρθηκε µε άκοµψους χαρακτηρισµούς στη Μαρία, µε σχόλιο µέσα από τον λογαριασµό της στο Facebook, προχωρώντας ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα στη διαγραφή του. Η εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε με τη γιαγιά της Μάρλεν η οποία παραδέχθηκε: «Η Μάρλεν μου είπε πως ο Σταύρος και ο Σταυρής έχουν μείνει στον τελικό».
- Στη φυλακή για 20 χρόνια ο βιαστής της Ζιζέλ Πελικό - Ένοχοι και οι άλλοι 50 κατηγορούμενοι
- «Ανίκητα τα όπλα μας - Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά»: Ευθείες απειλές Πούτιν
- Αποτρόπαιο περιστατικό σε σχολική εκδρομή - Έδωσαν σε μαθητή ποτό με ούρα και τον χτύπησαν
- «Αρνείται να δεχτεί ότι μεγαλώνει»: Συνεργάτης της Κέιτι Πέρι της ασκεί σφοδρή κριτική