Τηλεόραση|16.06.2020 12:47

Αγριες μέλισσες: Η Μαρία Κίτσου κατρακυλάει στον γκρεμό - Πώς γυρίστηκε η σκηνή

Newsroom

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει συχνά η δημοφιλής ηθοποιός Μαρία Κίτσου - η πολυβασανισμένη Λενιώ από τις «Αγριες μέλισσες» - στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1. Πριν από λίγες μέρες, είχε ανεβάσει ένα βιντεάκι που την έδειχνε τραυματισμένη στον Υμηττό, με τη φράση «ας έστελνε!», δημιουργώντας την αίσθηση ότι κάποιος θα κατρακυλήσει σε αυτό τον γκρεμό. Και πράγματι είδαμε τη σκηνή κατά την οποία η Ελένη σε μια αντιπαράθεση με τη Θεοδοσία πέφτει στον γκρεμό, και ο Κυπραίος με τον Φανούρη τη βρίσκουν ημιλιπόθυμη και την μεταφέρουν στο χωριό. Η Θεοδοσία παραδέχεται στην Ελένη πως την άφησε σκόπιμα αβοήθητη στον γκρεμό και την κατηγορεί πως είναι η αιτία της δυστυχίας της, λόγω Λάμπρου φυσικά!

Διαβάστε ακόμα: Αγριες μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Η Δρόσω αποφασίζει να μην δώσει το παιδί της στην Ασημίνα

Η Μαρία Κίτσου γύρισε η ίδια τη σκηνή της πτώσης και πόσταρε στο Instagram τη σκηνή, προκαλώντας θαυμασμό τους ακολούθους της. Στην ανάρτηση έγραψε: «Οι περιπέτειες της Λενιώς vol 3 ή το οδοιπορικό μιας πτώσης (αληθινό ντοκουμέντο). Η συνέχεια στους δέκτες σας στο ραντεβού μας της Δευτέρας..έως τότε να θυμάστε οτι #σταμίρηγεννιέσαιδεγίνεσαι».

T

Το δίδυμο Λενιώ - Λάμπρος έχει συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό στις «Αγριες μέλισσες»

T

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στις «Αγριες µέλισσες» στα προσεχή επεισόδια της σειράς. Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 16 Ιουνίου ο Νικηφόρος ταξιδεύει στην Αθήνα για να δει, δήθεν, κάποια γεωργικά μηχανήματα και εκεί συναντά έναν πολέμιο της βιομηχανικής ζώνης. Μετά από έναν καυγά μεταξύ του Λάμπρου και του Κυπραίου, η Ελένη κρατάει ουδέτερη στάση, πράγμα που ενοχλεί τον Κυπραίο, ο οποίος φεύγει οργισμένος. Την ίδια στιγμή, η Πηνελόπη πιέζει τον Μελέτη να της πει αν αυτός ευθύνεται και για το θάνατο του Γιάννου. Η Θεοδοσία συνειδητοποιεί πως έχασε τον σταυρό της στο σημείο που έπεσε η Ελένη και πηγαίνει να τον ψάξει. Μόνο που το μυστικό της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου, ύστερα από την απότοµη αλλαγή συµπεριφοράς της Ελένης απέναντι στον Κυπραίο, η σχέση τους φαίνεται να οδεύει προς το τέλος της. Η Θεοδοσία κανονίζει µια συνάντηση µε δικηγόρους για το διαζύγιο, αλλά εκεί ο Λάµπρος θα βρεθεί µπροστά σε µια δυσάρεστη έκπληξη. Η Ελένη βρίσκεται ενώπιον του δικαστηρίου για την απαλλοτρίωση, αλλά τα πράγµατα φαίνονται δυσοίωνα.

Άγριες μέλισσεςΜαρία Κίτσου