Τηλεόραση | 13.09.2020 12:17

Αγγελική - Πρεμιέρα: Αν και σάρωσε στο Twitter, δεν κέρδισε στην τηλεθέαση

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε η δραµατική σειρά του Alpha «Αγγελική», σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου. Στο πρώτο επεισόδιο, οι τηλεθεατές γνώρισαν όλους τους χαρακτήρες και τις μεταξύ τους σχέσεις, οι οποίες ομολογουμένως είναι αρκετά σύνθετες. Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Μαίρη Μηνά. Η ηθοποιός στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο ενσαρκώνει την ομώνυμη ηρωίδα, την Αγγελική. Η Μαίρη Μηνά έχει διαπρέψει σε πρωταγωνιστικούς, θεατρικούς ρόλους τα τελευταία 4 χρόνια. Φιλαρέτη Κομνηνού κάνει τηλεοπτικό comeback 10 χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση και υποδύεται μια δυναμική και αυταρχική μητέρα, αρχηγό μιας ισχυρής οικογένειας.

Διαβάστε ακόμα: Αγγελική - Επόμενα επεισόδια: Η Κατερίνα αποκαλύπτει τη σχέση του Μιχάλη με τη Μαργαρίτα

Η πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς του Alpha δεν κέρδισε τους τηλεθεατές, αφού χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό, σημείωσε μέσο όρο 17,7% στο γενικό σύνολο, με το υψηλότερο ποσοστό σε τέταρτο να είναι το 20,3%. Στο δυναμικό κοινό, η έκανε μέσο όρο 16,9%, με το υψηλότερο τέταρτο να φτάνει στο 19,7%.

T
T

Την ίδια ώρα, οι χρήστες του Twitter δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να σχολιάζουν τις εξελίξεις της δραματικής σειράς του Alpha και όπως όλα δείχνουν, ανυπομονούν για το δεύτερο επεισόδιο τη Δευτέρα στις 21:00

T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
πρεμιέραΦιλαρέτη ΚομνηνούΑγγελικήτηλεθέασηAlpha TV