Τηλεόραση|15.09.2020 13:32

GNTM 3: Η τηλεθέαση, η «πριγκίπισσα του βορρά» και ο Κρητικός με το gothic style

Newsroom

Οι auditions για τον τρίτο κύκλο του «GNTM», του μεγαλύτερου διαγωνισμού μόδας, συνεχίζονται όπως και οι ανατροπές. Αγόρια και κορίτσια, με πείσμα, θέληση, τόλμη, στέκονται μπροστά στους τέσσερις κριτές Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Δημήτρη Σκουλό, Ζενεβιέβ Μαζαρί και διεκδικούν το πολυπόθητο «ναι», που θα τους οδηγήσει στην επόμενη φάση των bootcamp.

Διαβάστε ακόμα: GNTM spoiler: Οι έξι παίκτες που βρίσκονται ήδη στο σπίτι του ριάλιτι μόδας

Η Ξένια εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και τους εντυπωσίασε με την ομορφιά της. Παράλληλα, η 22χρονη συγκίνησε με την ιστορία της, στέλνοντας μήνυμα κατά του bullying. «Μεγαλώνοντας μου έλεγαν ότι μοιάζω με εξωγήινο. Ότι έχω μικρά μάτια, μικρά χείλη, ότι έχω παραπάνω κιλά. Όλα αυτά δεν είναι κάτι που τα ξεχνάς γιατί όσα καλά και να σου πούνε το ένα το κακό θα σου μείνει και θα το θυμάσαι για πάντα» εξομολογήθηκε η «πριγκίπισσα του βορρά». 

Η Ίριδα είναι 25 χρόνων και έχει ύψος 1,71μ. Είχε πάει και στην περσινή σεζόν του GNTM και είχε φτάσει ως το bootcamp. Φέτος, δηλώνει πιο έτοιμη για να μπει στο σπίτι, κάτι που το πρόσεξαν και οι κριτές. 

O Μηνάς είναι από τη Θεσσαλονίκη και πήγε στο GNTM για να κυνηγήσει το όνειρό του. Ο νεαρός παίκτης εντυπωσίασε τους τέσσερις ανθρώπους της μόδας από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο πλατό με τα ρούχα που φορούσε, καθώς τα παπούτσια του κόστιζαν περισσότερο από έναν βασικό μηνιαίο μισθό. Μάλιστα, ο Δημήτρης Σκουλός ήξερε τον 26χρονο influencer από το Instagram, καθώς του είχαν κάνει εντύπωση τα πανάκριβα ρούχα και το ιδιαίτερο στιλ του. 

Ο Ερμής είναι 19 ετών και χαρακτήρισε τον εαυτό του ως «commercial model». Οι κριτές του ζήτησαν να βάλει μαγιό, ενώ είπαν πως δεν ήταν ιδιαίτερα προετοιμασμένος για την audition και έτσι δεν προχώρησε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού. Ο Ερμής, οποίος πρωταγωνίστησε στο τρέιλερ του Big Brother, ζήτησε από τους κριτές να σκεφτούν το ενδεχόμενο να του δώσουν μια «Wild Card», αλλά η γνώμη τους δεν άλλαξε. 

Η Θεοδώρα Racel είναι από τη Θεσσαλονίκη και η μητέρα της είναι από τις Σεϋχέλλες. Εκτός από μοντέλο είναι και τραγουδίστρια. Μάλιστα, στη διάρκεια της audition της, τραγούδησε μπροστά στους κριτές και τους ξετρέλανε.

Ο Αλέξανδρος είναι 27 ετών και ασχολείται με το make-up και το modelling. Χαρακτηρίζει το style του ως gothe, ενώ δηλώνει πως ήρθε στο GNTM 3 για να προβληματίσει. Οι κριτές έκαναν διάφορα κομπλιμέντα στον παίκτη για την αισθητική του, αλλά προβληματίστηκαν με την άρνηση του Αλέξανδρου να κάνει μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά του.

Η τηλεθέαση

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, πρώτο έκοψε το νήμα της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό το GNTM με μέσο όρο 25,9% και με υψηλότερο τέταρτο 31%. Ακολούθησαν οι «Άγριες Μέλισσες» με μέσο όρο 22,1%. Οι «8 Λέξεις» κι η «Αγγελική» κινήθηκαν σε πιο χαμηλά επίπεδα με μέσο όρο 11,4% και 11,1% αντίστοιχα.

GNTMGNTM 3Βίκυ ΚαγιάΖενεβιέβ Μαζαρί