Τηλεόραση|26.09.2020 12:58

Καφέ της Χαράς: Η τηλεθέαση, η αποθέωση της Δούκα στο Twitter και η δημόσια συγγνώμη

Newsroom

Δεν ησυχάζουν ποτέ οι κάτοικοι στο χωριό Κολοκοτρωνίτσι και αυτό αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά στο νέο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς» που έκανε πρεμιέρα χθες στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Οι εξελίξεις τρέχουν και η κόντρα ανάμεσα στον Περίανδρο, τη Στέλλα και τη Βάλια βρίσκεται στην κορύφωσή της. Αφορμή η παράσταση - μιούζικαλ με τίτλο «Λουιζιάνα» που ανέβηκε στο «Καφέ της Χαράς» από τη Στέλλα και όλη την παρέα του καφέ.

Ως απάντηση ο Περίανδρος αποφάσισε να ανεβάσει, την ίδια μέρα και ώρα, ένα κλασσικό κωμειδύλλιο, τη «Γκόλφω», με τις φουστανέλες του, τα σιγκούνια του και όλα τα παραδοσιακά. Τελικά, υπέστη δημόσιο εξευτελισμό από τη Στέλλα που του επιτέθηκε και τον ενσωμάτωσε με το «έτσι θέλω» στην παράστασή της χορεύοντας δίπλα του ερωτικά!

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η επιστροφή του Περίανδρου Πώποτα και των συγχωριανών του στη μικρή οθόνη συγκέντρωσε 17,9% στο δυναμικό και 19,9% στο γενικό. Παράλληλα, αρκετά ήταν τα tweet που εστίασαν στην ερμηνεία της Ζέτας Δούκα στο θεατρικό σανίδι, ως Στέλλα. 

T
T
T
T

Η Στέλλα ζητά δημόσια συγγνώμη από τον Περίανδρο

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου, ο Περίανδρος καταγγέλλει στη Μητρόπολη τον Δημήτριο για τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ που ανέβηκε στο Καφέ. Η Βάλια αναστατώνεται για τον Δημήτριο, ο Μάνος αναστατώνεται που η Βάλια αναστατώθηκε για τον Δημήτριο και η Αρετή αναστατώνεται που ο Μάνος αναστατώθηκε για τη Βάλια. Η Στέλλα αναγκάζεται να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Περίανδρο. Το show εξιλέωσης της Στέλλας γίνεται ενώπιον όλου του χωριού, αλλά ο Περίανδρος τραβάει την ταπείνωσή της στα άκρα. Εκείνη αντιδρά, η Βάλια εξεγείρεται στο πλάι της και το χωριό διαιρείται σε σεξιστές και φεμινιστές.

ΑΝΤ1πρεμιέραΚαφέ της ΧαράςΧάρης ΡώμαςTwitter