Τηλεόραση|09.10.2020 13:38

The Bachelor: Ο Καναδός Παναγιώτης Βασιλάκος - Τα πλάνα αντιγραφή και το σενάριο

Newsroom

Άλλο ένα επεισόδιο του «The Bachelor» με τον Παναγιώτη Βασιλάκο σχολιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ένα επεισόδιο γεμάτο καβγάδες, φωνές και ραντεβού που προκαλούν αναστάτωση. Το ραντεβού του Παναγιώτη με τη Μαρίνα έχει στεναχωρήσει πολύ τη Νικολέττα και είναι στα πατώματα. Πιστεύει ότι η Μαρίνα κερδίζει έδαφος και ζηλεύει τη σχέση που φαίνεται να δημιουργεί με τον Bachelor.

Η Νικολέττα τελικά πέταξε μέχρι και τα τριαντάφυλλα του Παναγιώτη, ο οποίος «αλλού τυρβάζει» - κάνει μασάζ στη Σία από την κράμπα που την ταλαιπωρεί μετά τις καταδύσεις τους και ετοιμάζει την επόμενη δοκιμασία για τις κοπέλες που «σφάζονται στην ποδιά του» διεκδικώντας ένα του φιλί (!).

T

Δείτε πώς σχολιάστηκε το επεισόδιο από την εκπομπή «Ευτυχείτε». Η ζήλια, οι 14 καρακάξες και η γλωσσοφαγιά το Bachelor.

To Bachelor έχει σενάριο και για τις πιο απλές συμπεριφορές!

Απόσπασμα από το «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Το Πρωινό». To βίντεο αυτό δείχνει καρέ καρέ τις ομοιότητες του ελληνικού «The Bachelor» με το καναδικό. Οι διάλογοι, οι σκηνές ακόμα και τα «απρόοπτα» είναι ίδια στις δύο διαφορετικές εκδοχές του ριάλιτι.

Σε παλιότερη εκπομπή του Ευτυχείτε είχε επισημανθεί ότι το παιχνίδι βασίζεται σε ένα σενάριο και οι ατάκες των κοριτσιών δεν είναι δικές τους, αλλά υπαγορεύονται από την παραγωγή, όπως και στα αντίστοιχα Bachelor του εξωτερικού. 

BachelorριάλιτιΠαναγιώτης Βασιλάκος