Τηλεόραση|16.10.2020 18:16

Κορονοϊός: «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», YFSF, Dancing και Μάρκος Σεφερλής στον «πάγο»

Newsroom

Ο κορονοϊός ανατρέπει και τα τηλεοπτικά δεδομένα, καθώς αρκετά πρότζεκτ της τηλεόρασης, τα οποία έχουν ως στοιχείο την παρουσία κοινού και το διαδραστικό κομμάτι με αυτό, μεταφέρονται για την παραπάνω τηλεοπτική σεζόν από την προγραμματισμένη τους με την ελπίδα ότι μέχρι να ξεκινήσουν το θέμα του κορονοϊού θα είναι πίσω μας.

«Ο κορονοϊός μας ανατρέπει αυτά που ξέραμε, καθώς ο ΑΝΤ1 και το Star ήθελαν από το δεύτερο μισό της σεζόν να βγάλουν κάποια σόου. Συγκεκριμένα, το Star έχει πάρει από τον Μάϊο του 2019 το "Dancing with the Stars", το οποίο ήθελε να το βγάλει Φεβρουάριο με Μάρτιο του 2021. Επειδή οι ιθύνοντες, όμως, θέλουν το πρότζεκτ να έχει κόσμο, αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει λόγω του κορονοϊού. Συνεπώς πάει για τον Σεπτέμβριο του 2021.

Με το "Ελλάδα έχεις Ταλέντο", YFSF και τον Μάρκο Σεφερλή, επειδή και αυτά είναι διαδραστικά, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 επεξεργάζονται το σενάριο να μην τα κάνουν. Με το YFSF έχουν γίνει κάποια αναγνωριστικά ραντεβού και περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η πανδημία. Προς το παρόν, είναι παγωμένα τα πράγματα γιατί δεν θέλουν να βγάλουν το σόου χωρίς κόσμο. Επίσης, έχει πάρα πολλά άτομα από πίσω που χρειάζονται για να μεταμορφώνουν κάθε φορά τους παίκτες» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του OPEN, Γιάννης Πουλόπουλος. 

Μάρκος ΣεφερλήςΚορονοϊόςDancing With The StarsΕλλάδα Έχεις ΤαλέντοYFSF