Τηλεόραση|17.10.2020 16:44

Χάρης Βαρθακούρης: Μου είπαν «Σε βλέπουμε ως τον επόμενο Μικρούτσικο»

Newsroom

Ο γνωστός μουσικός και παρουσιαστής του Big Brother, Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε καλεσμένος στο Dot και μίλησε για την «κόντρα» του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, την παρουσίαση του ριάλιτι του ΣΚΑΪ και τη σχέση με τον πατέρα του, τον σπουδαίο ερμηνευτή Γιάννη Πάριο.

Μιλώντας για την πρόταση του ΣΚΑΪ να παρουσιάσει το Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης είπε: «Είχα προτάσεις που ήταν σαφώς πιο εύκολες, πιο ξεκούραστες, μαγνητοσκοπημένες - χωρίς το άγχος που σου δημιουργεί το ζωντανό - αλλά επέλεξα να ακολουθήσω το λιγότερο προβλέψιμο. Το φλερτ του ΣΚΑΪ ήταν πιο ωραίο από αυτό των υπολοίπων. Μου είπαν "Σε βλέπουμε ως τον επόμενο Μικρούτσικο". Λέω τι εννοείτε, μου είπαν "Ο Μικρούτσικος είναι ένας άνθρωπος που από τη μουσική πέρασε στην τηλεόραση, δραστήριος, ξύπνιος, ετοιμόλογος, με χιούμορ. Είδαμε αυτα τα στοιχεία σε εσένα, άρα σε θεωρούμε μια φυσιολογική συνέχεια».   

Αναφορικά με τη φημολογούμενη κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο είπε: «Από την πλευρά μου δεν υπάρχει καμία κόντρα. Τον Ανδρέα τον αντιμετωπίζω όπως τον πατέρα μου. Έχω τραγουδήσει με τον πατέρα μου, έναν άνθρωπο που με αγαπάει. όταν όμως ανέβεις στην πίστα με τον Πάριο θέλει να σε εξαφανίσει, Δεν ξέρει αλλιώς. (...)  Δεν έχει νόημα να κάνω κόντρα πάντα κερδισμένος θα είναι ο πατέρας μου».

Ο Χάρης Βαρθακούρης συνέχισε λέγοντας: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, θέλει όταν είμαστε στο πλατό να έχει την τελευταία κουβέντα. Δεν έχει σημασία με ποιον τρόπο το κάνει, μπορεί ενδεχομένως και να με προσβάλει, μπορεί να με μειώσει, δεν είναι ότι είμαι βλάκας και δεν το αντιλαμβάνομαι, το προσπερνάω… Δεν έχει νόημα να ανταποδώσω. Δεν έχει νόημα να ανοίξω διάλογο εκείνη τη στιγμή σε ζωντανή εκπομπή, που μας βλέπει η μισή Ελλάδα. Χαμένος θα βγω, ακόμη κι αν κερδίσω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Πώς σχολίασε ο Γιάννης Πάριος, το πρώτο επεισόδιο του Big Brother; «Με πήρε στο διαφημιστικό διάλειμμα, ίσως θεωρούσε ότι είναι ζωντανό. Ενώ το πρώτο ήταν μαγνητοσκοπημένο… Μου λέει γιε μου δεν σε περίμενα τόσο καλό - δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του. Μου λέει "το έχεις, πρέπει να σου πω πρόσεξε τον Μικρούτσικο" - κάτι ξέρει-…», είπε με χιουμοριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Γιάννης ΠάριοςΧάρης ΒαρθακούρηςBig BrotherΑνδρέας Μικρούτσικος