Τηλεόραση|19.10.2020 12:03

J2US: Μάγεψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη - Στα 87 της χρόνια ξεσήκωσε το πλατό

Newsroom

Πρεμιέρα για το λαμπερό σόου του Νίκου Κοκλώνη  «Just The 2 Of Us» στο Open το βράδυ του Σαββάτου 17/10. Ο Νίκος Κοκλώνης έχοντας μαζί του την ίδια παρέα με μοναδική χημεία... τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή, έκανε τη μεγάλη του επιστροφή! Ένα από τα πιο ανατρεπτικά ζευγάρια που θα απολαμβάνουμε φέτος στο J2US είναι η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο Γιάννης Αθιτάκης.

Διαβάστε ακόμα: Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ο έρωτας του Ωνάση, ο Νιάρχος και οι πίστες στην Αμερική

Το ζευγάρι στην πρώτη εμφάνιση στο μουσικό σόου ερμήνευσε το τραγούδι «Μάμπο Μπραζιλέρο» και εντυπωσίασε. Όπως ήταν αναμενόμενο, η κριτική επιτροπή ενθουσιάστηκε με την εμφάνιση της 87χρονης Ζωζώς Σαπουντζάκη, αλλά και με τις φωνητικές ικανότητες του Γιάννη Αθιτάκη. Μάλιστα, κριτική επιτροπή και Νίκος Κοκλώνης τόνισαν πως είναι για αυτούς ιδιαίτερη τιμή που η αγαπημένη ηθοποιός βρίσκεται στο λαμπερό σόου. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ανέφερε γιατί συμμετέχει στο J2US, ενώ στο show ξεσήκωσε τους πάντες.

Διαβάστε ακόμα: J2US: Έφη Σαρρή, Νατάσσα Καλογρίδη και όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του σόου του Νίκου Κοκλώνη

Δείτε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» τη Ζωζώ Σαπουντζάκη στα παρασκήνια να σχολιάζει το σόου. 

Δείτε την εμφάνιση του ζευγαριού:

Δείτε δηλώσεις από τα παρασκήνια του J2US:

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μετά την πρεμιέρα του J2US δήλωσε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» πως από τότε που γεννήθηκε, χόρευε και τραγουδούσε, η εμφάνισή της στο σόου ήταν κάπως πρόχειρη και ότι εκείνη ήθελε να της στέλνουν λουλούδια, αλλά τις έδιναν... λίρες.

Ζωζώ ΣαπουντζάκηOpen TVΝίκος ΚοκλώνηςJ2US