Τηλεόραση|21.10.2020 12:03

GNTM 3: Η αποχώρηση του φαβορί έφερε κλάματα στο πλατό - Ο καβγάς και οι εντάσεις

Newsroom

Στο επεισόδιο του GNTM 3 της Τρίτης (20/10) αγόρια και κορίτσια, επίδοξα μοντέλα, βρέθηκαν σε γνωστό Fun Park και κλήθηκαν να ξεπεράσουν τους φόβους τους με τα ύψη, καθώς θα έπρεπε να μπουν σε ένα από τα παιχνίδια του πάρκου - στον shock tower - και αφού πέσουν από μεγάλο ύψος να χρησιμοποιήσουν την αδρεναλίνη τους για να ποζάρουν στον φακό του φωτογράφου, Γιώργου Μαλεκάκη. Άλλη μία δύσκολη δοκιμασία του GNTM, με μία αποχώρηση που ανέτρεψε τα προγνωστικά για τα «φαβορί».

Διαβάστε ακόμα: GNTM 3 ανατροπή: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί - Μετά το makeover την έδιωξαν

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου, έχοντας κερδίσει στο προηγούμενο επεισόδιο, κλήθηκε να δώσει το «μειονέκτημα» σε τρεις παίκτες. Διάλεξε τους Κωνσταντίνο, Παρασκευή και Λία, οι οποίοι θα έπρεπε να ποζάρουν σε μόλις 10 δευτερόλεπτα για τη φωτογράφηση, χρόνος ελάχιστος σε σχέση με το ένα λεπτό των υπολοίπων. To «μειονέκτημα» που δόθηκε στη Λία από τον Αιμιλιάνο στάθηκε αιτία να δημιουργηθεί μεγάλος τσακωμός λίγο πριν ξεκινήσει το σετ.

Στο πλατό η κριτική επιτροπή αποφάσισε ότι την καλύτερη φωτογραφία έχει ο Ηρακλής, ο οποίος κατάφερε να βγάλει μία εκπληκτική λήψη με το σώμα του στον αέρα. Παρότι από την αρχή του ριάλιτι μοντέλων του Star αποτελεί ένα από τα φαβορί, στο επεισόδιο της Δευτέρας βρέθηκε ένα βήμα πριν από την αποχώρηση. 

Στον αντίποδα, η Λία και η Ειρήνη, τα κορίτσια που έκαναν το πιο ριζικό makeover κόβοντας τα μαλλιά τους, είχαν τις χειρότερες λήψεις. Η Βίκυ Καγιά δήλωσε απογοητευμένη καθώς θεωρούσε φαβορί αυτές τις δύο παίκτριες, και λόγω του ότι βλέπει αδύναμα τα κορίτσια μοντέλα στο σπίτι σε σχέση με τα αγόρια.

Η παίκτρια που είχε τη χειρότερη λήψη και έφυγε από το σπίτι ήταν η Ειρήνη Μητράκου, με τη Λία να γλιτώνει την τελευταία στιγμή. Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν οι κολλητοί της Ειρήνης, η Μαρινέλλα, ο Ανδρέας αλλά κι ο Εμμάνουελ, οι οποίοι ξέσπασαν σε κλάματα.

Ο φωτογράφος του GNTM Γιώργος Μαλεκάκης μιλάει για το παράπονό του από την παραγωγή σχετικά με την φωτογράφηση που έγινε στην δοκιμασία του GNTM.

Το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM 3 δείχνει μια δύσκολη δοκιμασία στην οποία τα ομτέλα θα πρέπει να διαπεράσουν έναν καταρράκτη και να φωτογραφηθούν χωρίς να έχουν χρόνο να ποζάρουν.

GNTMStar TVαποχώρησηGNTM 3