Τηλεόραση|23.10.2020 15:39

Ελεονώρα Μελέτη: Τέσσερις νέες αποχωρήσεις - Το μέλλον της εκπομπής της

Newsroom

Μια συνεργασία που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς στον Alpha εκείνη του Νίκου Μάνεση και της Ελεονώρας Μελέτη, στην πολλά υποσχόμενη εκπομπή «Ώρα για Μελέτη», βρίσκεται πλέον σε τεντωμένο σκοινί και χάνει συνεργάτες μέρα με τη μέρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» χθες υπήρξαν τέσσερις νέες παραιτήσεις συνεργατών, με φόντο την κόντρα της παρουσιάστριας με τον Νίκο Μάνεση.

Διαβάστε ακόμα: Ο Alpha κλείνει το στόμα σε Ελεονώρα και Μάνεση - Δεύτερη ηχηρή παραίτηση από την εκπομπή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη», Ασπασία Κάρλου υπέβαλε την παραίτησή της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κάρλου είναι αρχισυντάκτρια και της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και βρισκόταν παράλληλα και τις δύο εκπομπές όλο αυτό το διάστημα.

Την παραίτησή τους υπέβαλαν και ο Γιώργος Γρηγοριάδης όπως και ο Νίκος Μισίρης που είναι και αυτοί χρόνια συνεργάτες με τον Νίκο Μάνεση. Οι συνεργάτες της εκπομπής- όπως ανέφερε στο «Ευτυχείτε» ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος - είχαν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, αυτούς που είχε επιλέξει η Ελεονώρα Μελέτη και αυτούς που είχε επιλέξει ο Μάνεσης και υπήρξαν κόντρες.

Και ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, που μέχρι πέρσι συνεργαζόταν με την Ελένη Μενεγάκη, υπέβαλε την παραίτησή του. Ωστόσο, παραμένει προσωρινά στην εκπομπή λόγω της αποχώρησης της αρχισυντάκτριας, Ασπασίας Κάρλου. Το μέλλον της εκπομπής διαγράφεται αβέβαιο ενώ πρόσφατα αποχώρησαν και οι Τίνα Μιχαηλίδου και Ευτυχής Γρυφάκης, ο οποίος εργαζόταν στη δημοσιογραφική ομάδα.

Alpha TVΝίκος ΜάνεσηςΕλεονώρα Μελέτη