Τηλεόραση|26.10.2020 08:37

The Voice: Γιαγιά διαγωνιζόμενης «δίνει ρέστα» στη σκηνή

Newsroom

Φωνές που κάνουν τις καρέκλες να γυρνούν και κριτές που ξέρουν να επιλέγουν νέα ταλέντα που θα λάμψουν συναντήθηκαν για την 7η blind audition του «The Voice», την Κυριακή (25/10). Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που ξεχώρισαν ήταν η Βίκυ Κυριακίδου.

Η 20χρονη κοπέλα ανέβηκε στη σκηνή του «The Voice» και τραγούδησε ένα παραδοσιακό κομμάτι του Πόντου με τίτλο «Την πατρίδαμ' έχασα», εντυπωσιάζοντας τον Πάνο Μουζουράκη και την Έλενα Παπαρίζου, που γύρισαν την καρέκλα τους και τη διεκδίκησαν. Σάκης Ρουβάς και Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν πάτησαν το κουμπί για να συμμετέχουν στη διεκδίκηση. 

Η διαγωνιζόμενη έφερε μαζί της στα backstage τη μητέρα και τη γιαγιά της, ενώ μετά τη «δοκιμασία της» ζήτησε από τους coaches μια περίεργη ... χάρη. Να ανεβάσουν τη γιαγιά της στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί. 

Η κ. Ελένη τραγούδησε με την εγγονή της το παραδοσιακό τραγούδι «Από ξένο τόπο» και ενθουσίασε το κοινό, ενώ αστειεύτηκε με τους coaches και ζήτησε να διαλέξει και η ίδια κάποιον ώστε να μείνει στο παιχνίδι. 

Τελικά γιαγιά και εγγονή ομόφωνα διάλεξαν τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος είχε ενθουσιαστεί πιο πολύ από όλους τους κριτές του «The Voice»

The VoiceΠάνος ΜουζουράκηςΠόντος