Τηλεόραση|31.10.2020 11:15

Big Brother: Έξαλλη η Άννα Μαρία - Ο καβγάς με τη Σοφία και η απειλή αποχώρησης

Newsroom

Το θρίλερ με την απειλή αποχώρησης της Αννας Μαρίας από το σπίτι του Big Brother συζητήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε». Τα πνεύματα στο σπίτι είναι τρομερά τεταμένα και ο καβγάς ανάμεσα στην Αννα Μαρία και τη Σοφία δεν είχε προηγούμενο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Άννα Μαρία μετά τον καβγά μάζεψε τα πράγματά της να αποχωρήσει από το σπίτι, καθώς αισθάνεται τελείως μόνη, χωρίς συμμάχους και αδικημένη. 

Έξαλλη η Άννα Μαρία φαίνεται να φωνάζει στους παίκτες: «Θα με τρελάνετε εσείς; Τα καταφέρατε. Το κοινό με κράτησε τόσο καιρό. Δεν ανέχομαι άλλο, τέλος. Μου πρήξατε το συκώτι. Δεν αντέχω άλλο ρε. Είστε όλοι άχρηστοι» και αφού μάζεψε τα πράγματά της στη συνέχεια έφυγε προς την εξώπορτα, προκειμένου να φύγει. Αν θα περνούσε το κατώφλι σύμφωνα με τους κανονισμούς θα ήταν έξω από το παιχνίδι χωρίς επιστροφή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Δημήτρης Πυργίδης προσπαθεί να την ηρεμήσει. Η Αννα Μαρία θα μείνει στο παιχνίδι, αλλά θα γίνει μια μεγάλη κουβέντα με τον Big Brother για τη συμπεριφορά της στο σπίτι και την επιθετικότητά της απέναντι στη Ραμόνα. 

Διαβάστε ακόμα Big Brother - Η Χριστίνα Ορφανίδου για «ροζ βίντεο»: «Η ζωή μου δεν σταματά σε αυτό»

Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε και την πρώην παίκτρια του Big Brother, Χριστίνα Ορφανίδου που μίλησε αποκλειστικά για το παρασκήνιο του Big Brother, το ροζ βίντεο, τον Παναγιώτη και την Άννα Μαρία.

Με την Άννα Μαρία στην αρχή είχα έρθει αρκετά κοντά της. Όταν είχε πει την ατάκα "οι γυναίκες προκαλούν τους άνδρες" απομακρύνθηκα. Η Άννα Μαρία τσακώνεται συνέχεια στο σπίτι, αλλά για τηλεοπτικούς λόγους κάποια πράγματα δεν βγαίνουν στον αέρα» είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Ορφανίδου, ενώ δικαιολόγησε τον πανηγυρισμό των διδύμων κατά την αποχώρησή της, γιατί «έτσι κάνουν σε όλες τις νίκες τα παιδιά».

Big BrotherΆννα Μαρία ΨυχαράκηΣοφία Δανέζη