Τηλεόραση|02.11.2020 11:18

Ελεονώρα Μελέτη: Το «άδειασμα» του Alpha, το συμβόλαιο και ο ρόλος του Μάνεση

Newsroom

Στο «μάτι του κυκλώνα» βρίσκεται η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, η οποία όπως αναφέρουν τηλεοπτικά ρεπορτάζ δεν βρίσκεται πλέον στο «τιμόνι» της εκπομπής  «Ώρα για Μελέτη» του Alpha. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Έλα Χαμογέλα» (1/11) η Ελεονώρα Μελέτη διαπραγματεύεται το συμβόλαιό της για να βάλει τελεία στη συνεργασία της με το κανάλι. Και όλα αυτά στον απόηχο μιας έντονης κόντρας με τον Νίκο Μάνεση, για τη θεματολογία της εκπομπής και τον ρόλο των συνεργατών. Στη θέση της Ελεονώρας Μελέτη τη σκυτάλη παίρνουν η Μαρία Νικόλτσιου, η Βίκυ Χατζή και ο Πέτρος Καρσιώτης.

Διαβάστε ακόμα: Ντόμινο εξελίξεων στον Alpha: Έξοδος για Ελεονώρα Μελέτη - Πρόταση σε Τατιάνα Στεφανίδου

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» σχολιάστηκε όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης της Ελεονώρας Μελέτη από την εκπομπή του Alpha. Όπως αναφέρθηκε η Ελεονώρα Μελέτη συζητάει τα νομικά και οικονομικά ζητήματα για το «σπάσιμο» του συμβολαίου της. Το κανάλι δεν έχει μέχρι στιγμής εκδόσει καμία ανακοίνωση, ενώ παράλληλα όλοι οι εμπλεκόμενοι τηρούν σιγή ιχθύος.

Κάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον όλων, ήταν ο αποχαιρετισμός του Νίκου Μάνεση το μεσημέρι της Κυριακής, μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή του, «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής, έδειξε την Μαρία Νικόλτσιου λέγοντας: «Τώρα που γνωριστήκαμε να τα λέμε! Μην χανόμαστε».

Το πρωί της Κυριακής (01/11), η Ναταλία Γερμανού σχολιάζοντας τηλεοπτικό παρασκήνιο που θέλει έμπειρη παρουσιάστρια - η οποία έμεινε χωρίς τηλεοπτική στέγη το καλοκαίρι - να πηγαίνει στον Alpha, μίλησε on air για το θέμα. «Αυτό είναι κάτι το οποίο θα συμβεί αύριο. Δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση με δελτίο Τύπου. Δεν είναι κρυφό, γράφτηκε σε όλα τα site ότι αποχώρησε (η Ελεονώρα Μελέτη) από την πρωινή ζώνη. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας» είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού. «Πήγε να ξεκινήσει κάτι όμορφο, στην πορεία έπαψε να είναι πολύ όμορφο. Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες». Μάλιστα η Ναταλία Γερμανού ανέφερε ότι διεκρινήσεις θα δούμε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Με τη σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας (2/11) σχολίασε: «Επειδή χθες άκουσα και διάβασα στα sites, ότι είπε η Ναταλία Γερμανού ότι εγώ θα μιλήσω για την Ελεονώρα Μελέτη και με έπαιρναν και από τον σταθμό να δουν τι και πως. Δε σκοπεύω να πω κάτι και δεν έχω να πω και κάτι. Γιατί όταν κάτι συμβαίνει στον σταθμό σου, δε μπορείς και λόγω κομψότητας και λόγω επαγγελματισμού να συζητήσεις. Δε ξέρω το παρασκήνιο, δε ξέρω τις λεπτομέρειες, δε με αφορά το ζήτημα.

Και όταν παίζει ένα τηλεοπτικό θέμα, αν θες να το παίξεις σωστά, πρέπει να έχεις όλες τις πλευρές. Εγώ επειδή εργάζομαι εδώ, δε μπορώ να υποστηρίξω όλες τις πλευρές. Οπότε φυσικά δεν έχω και δε θα πω και τίποτα. Εύχομαι να είναι όλα για καλό των εμπλεκομένων και από εκεί και πέρα όταν κάποιος θέλει να μιλήσει να πει κάτι θα το πει. Σίγουρα δε θα είμαι εγώ αυτή» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη.

Alpha TVΝίκος ΜάνεσηςΕλεονώρα Μελέτη