Τηλεόραση|13.11.2020 13:56

Αγριες Μέλισσες spoiler: Ο έντονος καβγάς Νικηφόρου – Ασημίνας και το τελεσίγραφο

Newsroom

Δραματικά γεγονότα ζουν οι ήρωες της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝT1, με τις αδελφές Σταμίρη και την οικογένια Σεβαστού να παλεύουν με τη μοίρα. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Ελένη μετά τον τραυματισμό της να επιστρέφει στο Διαφάνι, την Ασημίνα να συγκρούεται με τον Νικηφόρο για τον μικρό Σέργιο και τη Δρόσω να συνεχίζει το πεζοδρόμιο στην Τρούμπα πριν συναντήσει την Ελένη σε μια σπαρακτική επανασύνδεση.

Διαβάστε ακόμα: Αγριες Μέλισσες spoiler: Έκρηξη του Δούκα μετά την πρόταση του Γραμματικού να παντρευτεί την Πηνελόπη

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (16/11), στο Διαφάνι και στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός με την είδηση της απόδρασης της Ελένης. Η Δρόσω μπαίνει σε μεγάλους μπελάδες με τις νέες αποφάσεις που πήρε για τη ζωή της, ενώ ο Τάκης κάνει μια σοκαριστική ανακάλυψη για εκείνη. Ο Δούκας ζητά απ’ όλους να επιστραφεί στα χέρια του η περιουσία κι αυτή τη φορά επίσημα. Θα υπογράψει ο Νικηφόρος ή θα φτάσει την σύγκρουση με τον πατέρα του, στα όρια της;

Το μυστικό του Μελέτη και του Κωνσταντή για τις παράνομες δραστηριότητες τους θα αποκαλυφθεί από κάποιον που μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες. Η Ελένη μαζί με τις άλλες κρατούμενες προσπαθούν να γλιτώσουν απ’ τους χωροφύλακες και μια εξ’ αυτών θα αποφασίσει να θυσιαστεί ηρωικά για τις υπόλοιπες. Θα μπορέσει όμως η θυσία της να γίνει σανίδα σωτηρίας για την Ελένη και τις άλλες δυο;

Η Ασημίνα γοητεύεται από τον Μπάμπη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για την εκπομπή «Πρωινό», ένας καβγάς του Νικηφόρου με την Ασημίνα θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι και να φέρει τη ρήξη ανάμεσά τους. Η αιτία του καβγά θα είναι ο Μπάμπης, ο οποίος είναι ένας μποέμ τύπος, κάτι που γοητεύει την Ασημίνα. Η ίδια νιώθει μεγάλη έλξη για τον μεγάλο γιο του Κυριάκου και η σχέση τους αυτή δεν αρέσει καθόλου στον Νικηφόρο. Μάλιστα, στα επόμενα επεισόδια, ο Νικηφόρος θα θέσει ένα τελεσίγραφο στην Ασημίνα, να μην πάει ξανά στο πατρικό της σπίτι.

Γιάννης Βασιλώττος: Ο Μπάμπης θέλει η Ασημίνα να είναι καλά στη ζωή της

Ο Γιάννης Βασιλώττος, ο Μπάμπης από τις «Άγριες Μέλισσες» που «εισβάλλει» στη ζωή της Ασημίνας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και αποκάλυψε ότι από τραγουδιστής που ήθελε, έγινε τελικά ηθοποιός. «Είμαι από τη Ρόδο. Όταν ήρθα στην Αθήνα, μιλούσα πολύ βαριά ροδίτικα. Δεν καταλάβαινα ούτε εγώ τι έλεγα. Ήρθα για να γίνω τραγουδιστής, αλλά μπήκε μία κοπέλα στη ζωή μου και με παρότρυνε να δοκιμάσω και την υποκριτική» ανέφερε, αρχικά, ο νεαρός ηθοποιός. 

«Τον αγαπώ τον Μπάμπη. Ελπίζω να τον αγαπήσουν όλοι. Θα δείξει στην Ασημίνα αυτό που πραγματικά είναι και από την πρώτη στιγμή βλέπει σε εκείνη που δεν έχει ξαναδεί. Θα χτιστεί μία όμορφη σχέση. Ο Μπάμπης θέλει να είναι καλά στη ζωή της. Δεν τον νοιάζει αν θα είναι μαζί του ή με τον Νικηφόρο» πρόσθεσε. 

επεισόδιαΆγριες μέλισσεςΑΝΤ1spoiler