Τηλεόραση|07.12.2020 15:45

Big Brother spoiler: Η διπλή αποχώρηση και το φάουλ του Ανδρέα Μικρούτσικου

Newsroom

Επεισοδιακή ήταν η αποχώρηση του 28χρονου Δημήτρη Κεχαγιά από το σπίτι του «Big Brother» στο live της Παρασκευής (4/12). Ο παίκτης μετά από ένα επικό ξέσπασμα κατά του Χρήστου Βαρουξή, για τον οποίο μάλιστα σχηματίστηκε φάκελος από το ΕΣΡ ψηφίστηκε από το κοινό να αποχωρήσει. Ακούγοντας το όνομά του, ο Δημήτρης Κεχαγιάς έσπευσε να αγκαλιάσει και να φιλήσει τη Σοφία Δανέζη, η οποία «πάγωσε» με την αποχώρηση του πιο κοντικού της προσώπου στο ριάλιτι.

Διαβάστε ακόμα: Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Όποιος τα βάζει μαζί μου φεύγει από το Big Brother»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε!» η επόμενη αποχώρηση από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» της θα είναι διπλή, ώστε στον τελικό του «Big Brother», που θα γίνει στις 18 Δεκέμβρη, να κονταροχτυπηθεί η τελική πεντάδα

Παράλληλα στην εκπομπή σχολιάστηκε η στάση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο live της προηγούμενης Παρασκευής, η οποία φαίνεται πως ενόχλησε την παραγωγή του «Big Brother», καθώς πήρε θέση κατά υποψηφίων, ενώ η ψηφοφορία ήταν σε εξέλιξη. Ο Μικρούτσικος είπε κατά τη διάρκεια του live: «Εγώ δεν έχω τίποτα με τα παιδιά. Ασκώ κριτική, αλλά έχω τρυφερή σχέση. Απλά είναι συμπεριφορές που πρέπει να καυτηριάσω.

Αν αυτά που λέω και έτσι όπως κρίνω ενοχλούν κάποιους υπάρχει και το "δεν έχω να σχολιάσω τίποτα". Αν μάλιστα ενοχλούνται πολλοί μπορώ να τους διευκολύνω, γιατί εγώ σε αυτή την εκπομπή έχω έρθει να διευκολύνω. Αν ενοχλεί η παρουσία μου μπορώ να πάρω τον Κεχαγιά αλά μπρατσέτο και να αποχωρήσω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν το λέω με κακία. Αν δημιουργώ πρόβλημα – γιατί εννοείται ότι δημιούργησα πρόβλημα με αυτά που είπα πριν – μπορώ να αποχωρήσω ευχαρίστως. Και μάλιστα να το κάνω με τα πιο γλυκά συναισθήματα απέναντι σε όλους τους συνεργάτες μου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου δεν υπάρχει κάποια ρήξη ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος δεν ειναι η πρώτη φορά που εκφράζει την άποψή του στον αέρα του «Big Brother».

Η εβδομάδα που θα μας φέρει στον ημιτελικό του ριάλιτι δεν θα μοιάζει με καμία άλλη…Δεν υπάρχει πλέον αρχηγός, ούτε το δικαίωμα του βέτο. Υπάρχουν όμως έξι δοκιμασίες μέσα από τις οποίες οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν δύο ασυλίες.

Στο τέλος της εβδομάδας από τη διαδικασία της ψηφοφορίας θα εξαιρεθούν μόνο όσοι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν την ασυλία, οι υπόλοιποι πέντε θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κεχαγιά η Σοφία πρέπει να διαχειριστεί εκτός από την απουσία του και τη μοναξιά της στο «Big Brother».

Big Brotherαποχώρησητελικός Big Brotherspoiler