Τηλεόραση|10.12.2020 17:44

8 λέξεις - Επόμενα επεισόδια: Το πρόβλημα στην όραση του Οδυσσέα επιδεινώνεται

Newsroom

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς «8 λέξεις». Στο διπλό επεισόδιο της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου, ολόκληρη η οικογένεια Καλλέργη πέφτει από τα σύννεφα μόλις ακούει τα συνταρακτικά νέα και ο Μάρκος βρίσκεται ξαφνικά μόνος του, καθώς όλοι του γυρνάνε την πλάτη. Παράλληλα, η Εύα με τον Νικηφόρο ακούνε την είδηση και αμέσως ανακρίνουν την Ολυμπία για να τους αποκαλύψει σε ποιον έδωσε την ηχογράφηση. Όπως ήταν αναμενόμενο η οικογένεια Αρώνη, αλλά κυρίως ο Άκης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Στο μεταξύ, η Ναυσικά με τον Μιχαήλ έρχονται πιο κοντά με τον Νικηφόρο μετά από αυτό που έγινε. Η Αποστολία «ξεσπά» στα μαλλιά της και πάει στο κομμωτήριο για να κάνει μια ριζική αλλαγή. Ο Αιμίλιος στριμώχνει τον Σίμο και τον κατηγορεί ότι σαμποτάρει το κανάλι, γεγονός που ωθεί τους συνεργάτες σε έναν μεγάλο καυγά.

Ο Μάρκος ξέρει ότι είναι βαθιά μπλεγμένος και ζητάει τη βοήθεια του Έκτορα, πέφτει όμως σε τοίχο. Λίγο αργότερα, η αστυνομία πάει στο γραφείο του Μάρκου και τον συλλαμβάνει. Ο Μάρκος απολογείται σε ανακριτή κι εισαγγελέα και περιμένει. Η διοίκηση τον ξηλώνει από τη θέση του προέδρου της φαρμακευτικής. Ο Μιχαήλ προσπαθεί να προστατευτεί από τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στο σκάνδαλο, ενώ ο Οδυσσέας του συμπαραστέκεται.

Ο Έκτορας συνεχίζει να σκαλίζει το ένοχο παρελθόν του Αιμίλιου κι έρχεται σε επαφή με ανθρώπους του υπόκοσμου, προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες. Ο Άκης συνειδητοποιεί πως του λείπει η Αποστολία, ενώ εκείνη ψάχνει να βρει δουλειά σε εστιατόριο. Η Εύα κι ο Σίμος αποφασίζουν να στείλουν την Ολυμπία εσωτερική σε σχολείο στο Λονδίνο. Ο Αιμίλιος ανακοινώνει στην Ελισάβετ πως δεν θα παρουσιάζει πια το βραδινό δελτίο ειδήσεων, προκαλώντας την οργή της.

«8 Λέξεις»: Τι θα δούμε στο σημερινό διπλό επεισόδιο (10/12)

ο Αιμίλιος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να αντιμετωπίσει τον εκβιασμό της Ελεονώρας, ενώ ο Έκτορας ερευνά όλο και πιο βαθιά το παρελθόν του. Ο Φρίξος απολογείται στην Έλλη για το ξέσπασμα της ζήλιας του, αλλά αυτή τη φορά η συγνώμη του δεν γίνεται δεκτή. Ο Άκης κερδίζει την πρώτη δικαστική διαμάχη έναντι της Βικτώριας, που αποφασίζει να μην δώσει συνέχεια στην κόντρα τους.

Οι παράνομες δραστηριότητες του Μάρκου φτάνουν στα αυτιά του Αιμίλιου, που δεν χάνει χρόνο κι ενημερώνει τον Άκη. Ο Μιχαήλ ανακαλύπτει μια φωτογραφία της Βικτώριας με μια παλιά της σχέση και προβληματίζεται. Ο Οδυσσέας συνειδητοποιεί ότι τα μάτια του θολώνουν σε ανύποπτο χρόνο, αλλά δεν δίνει σημασία. Η Αποστολία αποφασίζει να μιλήσει ειλικρινά στον Άκη και του εξομολογείται ότι είναι ερωτευμένη μαζί του, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει την παραίτησή της. Η Αποστολία μιλάει ανοιχτά στον Άκη για τα συναισθήματά της και παρότι αυτός προσπαθεί να την μεταπείσει, ξέρουν και οι δυο ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο και η μόνη λύση είναι να φύγει η Αποστολία από το σπίτι.

Ο Μιχαήλ είναι πολύ αναστατωμένος από τη φωτογραφία της Βικτώριας με τον Τζόναθαν που ανακάλυψε τυχαία και εξομολογείται τους προβληματισμούς του στον Έκτορα. Άκης και Αιμίλιος, είναι ενθουσιασμένοι με την απόκτηση του ηχητικού ντοκουμέντου που «καίει» τον Μάρκο για τα αναβολικά και ετοιμάζονται να το παίξουν στο δελτίο ειδήσεων, χτυπώντας κατά προέκταση και τον Μιχαήλ. Ο Σίμος υπόσχεται στη Σμαράγδα ότι θα κόψει τον τζόγο κι αυτή, ερωτευμένη καθώς είναι μαζί του, τον πιστεύει και δέχεται να συνεχίσουν τη σχέση τους. Η Ελισάβετ με τη Μάγδα συναντιούνται στο γραφείο του Αιμίλιου και με έκπληξη διαπιστώνουν ότι φοράνε και οι δυο τα ίδια δαχτυλίδια, που τους έχει πάρει δώρο ο Αιμίλιος από το Ναύπλιο. Το ηχητικό ντοκουμέντο για τα αναβολικά παίζει στο δελτίο ειδήσεων και πλέον ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για όλους όσοι εμπλέκονται!

επεισόδιαΣΚΑΪ8 λέξεις