Τηλεόραση|18.12.2020 22:57

Τρέιλερ Survivor: Προβλήθηκε στον τελικό του Big Brother - Έναρξη 27 Δεκεμβρίου

Newsroom

Το νέο τρέιλερ του επόμενου Survivor προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον τελικό του «Big Brother» στον ΣΚΑΪ. Εντυπωσιακό, με εξωτικά πλάνα από παλιότερες σκηνές δράσης στον Άγιο Δομίνικο, το Survivor υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις.

Χθες αναχώρησε η πρώτη ομάδα παικτών με ιδιωτική πτήση για τον Άγιο Δομίνικο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι οδηγίες που είχαν δοθεί στους συμμετέχοντες είναι να μην κάνουν δηλώσεις και να μην διαρρεύσουν τίποτα για το ριάλιτι. Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε!» βρέθηκε στο αεροδρόμιο, όπου έφυγε η πρώτη «φουρνιά» παικτών. Μαζί τους και ο Γιώργος Λιανός που «πέταξε» για... την παρουσίαση του «Survivor», το οποίο θα σηκώσει αυλαία στις 27 Δεκεμβρίου 2020.

Δείτε το τρέιλερ:

Τα πρόσωπα που αναφέρθηκαν από το ρεπορτάζ της ομάδας του «Ευτυχείτε!», τα οποία εντάσσονται στο καστ του ριάλιτι επιβίωσης και αναχώρησαν είναι οι: Αλέξης Παππάς, Τριαντάφυλλος, Πάνος Καλλίδης, Ελευθερία Ελευθερίου, Κάτια Ταραμπάνκο και Γιώργος Κοψιδάς.

Η εκπομπή ανέφερε επίσης τους: Αγγελική Λάμπρη, Θωμαής Απέργη, Έλενα Γαλίφα, Ανθή Σαλακούδη. Αναφορικά με τους άνδρες ακούστηκαν τα ονόματα των: Περικλής Κονδυλάτος, Iωάννης Μελισσανίδης και Μιχάλης Αρναούτης, ενώ αναφέρθηκε και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι (για την ομάδα των μαχητών). 

τρέιλερSurvivorτελικός Big BrotherBig Brother