Τηλεόραση | 21.12.2020 14:47

Δημήτρης Κεχαγιάς για Άννα Μαρία: «Μόνη της απομονώθηκε, καλά τα κατάφερε»

Newsroom

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες του «Big Brother», βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε!» και μίλησε για τον μεγάλο τελικό, αλλά και για την νικήτρια Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Διαβάστε ακόμα: Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Προσπάθησαν να με κάνουν να πιστέψω ότι είμαι τρελή στο Big Brother»

Σε ερώτηση για το ξέσπασμα που είχε κατά του Χρήστου Βαρουξή, ο πρώην παίκτης του «Big Brother» είπε: «Μου κόστισε το σκηνικό με τον Βαρουξή, γιατί ο κόσμος είδε μια ακραία συμπεριφορά χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί τι συμβαίνει πίσω από αυτό, τις άλλες μέρες και τη φόρτιση που κρύβεται πίσω από αυτό». Αναφορικά με τη νικήτρια είπε: «Τι να πρώτο σχολιάσω. Αρχικά να πω πως πιστεύω ότι η Άννα Μαρία το ήξερε ότι θα κερδίσει το παιχνίδι, γιατί όταν είσαι προτεινόμενη 9-10 φορές και μένεις, νιώθεις ότι ο κόσμος σε υποστηρίζει. Η αντίδραση της ήταν υπερβολική πάντα, από την αρχή του παιχνιδιού ήταν υπερβολική. Η Άννα Μαρία είναι αρκετά ευαίσθητη, αλλά έχω πει πολλές φορές ότι είναι "ρολίστρια". Παίζει ρόλους και το κάνει πολύ καλά, για αυτό έφτασε εκεί που έφτασε. Δεν την απομόνωσε κανείς στο παιχνίδι. Απομονώθηκε μόνη της!».

Πώς σχολίασε τη φωτογραφία του που κάνει το γύρο του Διαδικτύου, η οποία τον απαθανατίζει την ώρα του αποτελέσματος του «Big Brother» να πιάνει το κεφάλι του με απελπισία; «Το περίμενα, αλλά δεν περίμενα να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο η Άννα Μαρία, στη φωτογραφία είμαι λίγο σκεπτικός...το περίμενα ότι είχε μια δυναμική».

Μάλιστα σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το αν είχαν μιλήσει ή είχαν έρθει κοντά μέσα στο σπίτι του «Big Brother», ο Δημήτρης Κεχαγιάς είπε: «Δεν είχαμε έρθει κοντά, δεν μου είχε πει κάτι. Η Άννα Μαρία είχε σίγουρα στρατηγική. Ούτε αγκάλιασα την Άννα Μαρία, ούτε την συγχάρηκα γιατί δεν θα ήθελα να έχω καμία σχέση μαζί της». Διατηρεί επαφή με τη Σοφία αλλά δεν τοποθετήθηκε με σαφήνεια για το αν είναι ζευγάρι. Είπε πάντως: «Επιλογή μου ήταν να σταθώ δίπλα στη Σοφία. Της άξιζε να είναι στον τελικό». 

τελικός Big BrotherΔημήτρης ΚεχαγιάςBig BrotherΆννα Μαρία Ψυχαράκη