Τηλεόραση|26.12.2020 09:48

J2US live streaming: Ημιτελικός με Άντζελα Δημητρίου, Θέμη Αδαμαντίδη και Χαρά Βέρρα

Newsroom

Μας κράτησε την καλύτερη συντροφιά, μας διασκέδασε και μας έκανε όλους μια μεγάλη παρέα στο πιο κεφάτο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Νίκος Κοκλώνης στον ημιτελικό υποδέχεται την μοναδική «Lady» του ελληνικού πενταγράμμου, την Άντζελα Δημητρίου, η οποία θα τραγουδήσει τις πιο γνωστές επιτυχίες της και θα βάλει φωτιά… στο J2US.

Στη συνέχεια την σκυτάλη παίρνει ο αγαπημένος Θέμης Αδαμαντίδης και η νύχτα απογειώνεται. Μία ξεχωριστή βραδιά με δύο αγαπημένους λαϊκούς ερμηνευτές που ξέρουν πολύ καλά πως να διασκεδάζουν το κοινό. Ακόμα στον ημιτελικό, ο Νίκος υποδέχεται και τη Χαρά Βέρρα για ένα ανεπανάληπτο ντουέτο με την Γωγώ Τσαμπά. Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Ο Λευτέρης Πανταζής, πέρα από το διαγωνιστικό μέρος, θα  τραγουδήσει ζωντανά τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ενώ το μικρόφωνο θα πάρει και ο Νίκος Κοκλώνης που θα κάνει ντουέτο με την αγαπημένη Λάουρα. 

Στο διαγωνιστικό μέρος, όμως, η αγωνία κορυφώνεται. Τα ζευγάρια, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θα πουν τραγούδια που αυτή τη φορά τα έχουν επιλέξει ο Νίκος Κοκλώνης και η κριτική επιτροπή και θα διεκδικήσουν τη θέση τους στον τελικό. Δυστυχώς, όμως, μόνο τρία ζευγάρια θα περάσουν στην τελική φάση και θα υπάρξει διπλή αποχώρηση.

OPENΘέμης ΑδαμαντίδηςΝίκος ΚοκλώνηςΆντζελα ΔημητρίουJust the 2 of usJ2US