Τηλεόραση|29.12.2020 17:09

Άγριες Μέλισσες 2021: Δρόσω και Κωνσταντής γίνονται παράνομο ζευγάρι

Newsroom

Η νέα χρονιά βρίσκει το Διαφάνι και τις «Άγριες Μέλισσες» με πολλές ίντριγκες, μυστικά που αποκαλύπτονται και νέα πρόσωπα που επηρεάζουν κομβικά τις εξελίξεις στη ζωή των τριών αδελφών Σταμίρη. Ο Λάμπρος δεν καταφέρνει να πάρει την Ελένη μακριά από το Διαφάνι και ο Μάνος Βόσκαρης «κάνει πιόνι» του τη Σοφούλα, θέλοντας να εδραιώσει τη θέση του στο χωριό. Σε μια προσπάθειά του να κακοποιήσει πάλι την Ελένη, ο Μάνος βλέπει το νέο της πρόσωπο και η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη των εγκλημάτων του ξεκινά.

Διαβάστε ακόμα: Άγριες Μέλισσες spoiler: Το νέο πρόσωπο στη σειρά - Ξέρει τα μυστικά του Βόσκαρη & Άγριες Μέλισσες: Στο Διαφάνι ρίχνουν τα χαρτιά για να δουν αν θα πάνε τρίτη σεζόν

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», η Δρόσω θ' ανταποκριθεί στον έρωτα του Κωνσταντή και θα του εξομολογηθεί ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Θα γίνουν ζευγάρι, θα ζήσουν μια νύχτα έντονου πάθους, θα κρατήσουν τον δεσμό και τη σχέση τους μακριά από όλους και από όλα, ως παράνομο ζευγάρι. Ο Τάκης, όμως, φτάνει στο Διαφάνι και θα εκβιάσει τη Δρόσω αφενός με το παιδί αφετέρου με την ιστορία της Τρούμπας.

Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντής θα πέσει, επίσης, θύμα εκβιασμού από τη Δόμνα, καθώς εκείνη θα του αποκαλύψει πως γνωρίζει τα πάντα για τη φυτεία κάνναβης και ότι αν δεν μείνουν μαζί θα τον καταδώσει στην αστυνομία. Στη συνέχεια, έρχεται μια μεγάλη σύγκρουση στο Διαφάνι ανάμεσα στον Κωνσταντή και στη Δρόσω και χωρίζουν άδοξα. 

Η Ασημίνα εγκαταλείπει τον Νικηφόρο και εξαφανίζεται από το Διαφάνι

Από την άλλη, η Ασημίνα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου για το περιοδικό «OK», αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Νικηφόρο και να φύγει από το Διαφάνι μαζί με τον μικρό Σέργιο. Συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία του Νικηφόρου να στηρίξει τη Δρόσω και να εναντιωθεί στη γυναίκα και τη μητέρα του, που δεν επιθυμούν η Δρόσω να βλέπει το παιδί, είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Ασημίνα βρίσκει διέξοδο στην αγκαλιά του Μπάμπη που της προσφέρει ουσιαστικά αυτό που δεν έχει, ελευθερία. Η παράνομη σχέση αποκαλύπτεται και ο Νικηφόρος αντιδρά ακραία. Δεν είναι πια ο ήρεμος συγκαταβατικός σύζυγος. Απειλεί τον Μπάμπη με όπλο για να μείνει μακριά από τη γυναίκα του, καθώς ο Νικηφόρος αγαπάει ακόμα την Ασημίνα και δεν θέλει να τη χάσει από τη ζωή του.

Τα πράγματα, όμως, μπερδεύονται ακόμα περισσότερο όταν ο Κωνσταντής προθυμοποιείται να στηρίξει τη Δρόσω και να τη βοηθήσει να διεκδικήσει το παιδί της. Βλέποντας ότι το μυστικό τους κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους πια, η Ασημίνα παίρνει μια παράτολμη απόφαση. Αφού η Δρόσω δεν φεύγει από το Διαφάνι, αποφασίζει να αφήσει η ίδια τον τόπο που μεγάλωσε. Μια μέρα, λοιπόν, παίρνει το παιδί της και εξαφανίζεται από το Διαφάνι.

Θυμίζουμε ότι οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν με νέα επεισόδια στη μικρή οθόνη μία εβδομάδα νωρίτερα, δηλαδή τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου.

Άγριες μέλισσεςΑΝΤ1spoilerΔρόσω