Τηλεόραση|08.01.2021 09:44

Survivor 4 αποχώρηση: Ο ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος και η στρατηγική του

Newsroom

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι μία από τα κυρίαρχα πρόσωπα στο «Survivor 4» και συγκεκριμένα στην ομάδα των «Μαχητών». Στο προηγούμενο συμβούλιο τον ακούσαμε να λέει ότι δεν θα αποκαλύψει τις συμμαχίες του, ενώ στο τρέιλερ της Πέμπτης (7/1) ανέφερε: «Η συμμαχία μας ήταν μικρότερη από τους άλλους, αλλά η στρατηγική μου δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θα δείτε την ανατροπή που θα γίνει!». Η υποψηφιότητα για αποχώρηση καθόλου δεν του άρεσε και όπως είπε θα ρωτήσει την ομάδα του, τι μπορεί να βελτιώσει για να μην είναι ξανά προτεινόμενος. Τα spoilers θέλουν να αποχωρεί η Αγγελική Λάμπρη, και έτσι ο «ζαχαροπλάστης του Survivor» να παίρνει άλλη μία ευκαιρία στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: Έρχονται αλλαγές στους «Διάσημους» - Μεγαλώνει η λίστα με τους νέους παίκτες

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι 36 ετών, έχει τρία παιδιά και μένει στο Μενίδι. Είναι ιδιοκτήτης εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής και παράλληλα διδάσκει ζαχαροπλαστική σε ιδιωτική σχολή, ενώ είναι μέλος της εθνικής ομάδας γαστρονομίας. Μάλιστα το 2020 στην Ολυμπιάδα Γαστρονομίας κέρδισε τον τίτλο του «Mediterranean Pastry Chef of the year 2020».

Γεννήθηκε στη Ρωσία, έχει ποντιακές ρίζες και σε ηλικία 5 ετών ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα. Έχει ένα ιδιαίτερο πάθος για τον αθλητισμό. Στο παρελθόν ήταν παλαιστής, ενώ χειμώνα-καλοκαίρι κάνει το αγαπημένο του sport, το surf. Οι καλύτερες στιγμές της ζωής του ήταν τρεις. Όσες φορές δηλαδή έγινε πατέρας!

Αυτό που τον ενοχλεί είναι η τεμπελιά και η υποκρισία. Με όπλο του την στρατηγική θέλει να είναι φέτος ο νικητής του Survivor. Να δούμε πώς θα τα βγάλει πέρα απέναντι σε μια ενισχυμένη ομάδα «Διάσημων». Η Acun Medya ετοιμάζει να στείλει στο εξωτικό νησί μερικούς ακόμα παίκτες που πιστεύεται ότι κάτι καλύτερο θα προσφέρουν στα αγωνίσματα. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα και το «Πρωινό», ο Ιβάν Σβιτάιλο και η πρωταθλήτρια του beach volley, Βάσω Καραντάσιου είναι πολύ ψηλά στη λίστα για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Πρόκειται για δύο δυνατά κορμιά που θα βελτιώσουν τις επιδόσεις των «Διάσημων».

Survivor 4SurvivorΚώστας Παπαδόπουλοςαποχώρηση