Τηλεόραση|11.01.2021 16:13

Survivor 4: Καταρρέει στον στίβο μάχης η Κάτια Ταραμπάνκο

Newsroom

Μια δοκιμασία δύναμης είναι ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας που διανύουμε στο ριάλιτι στου ΣΚΑΪ, «Survivor 4». Οι παίκτες των Διάσημων» τρώνε ελάχιστα γιατί χάνουν στα αγωνίσματα και το σημερινό εεπισόδιο προβλέπεται δύσκολο για εκείνους. Η Κάτια Ταραμπάνκο επιστρέφει από το νοσοκομείο, καθώς χθες δεν έλαβε μέρος στο αγώνισμα λόγω υγείας. Σήμερα, Δευτέρας (11/1), και μετά την είσοδο της νέας παίκτριας, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η Κάτια θα δώσει τιτάνιο αγώνα για να νικήσει.

Στο τρέιλερ όμως βλέπουμε την Κάτια να μην μπορεί να φέρει εις πέρας το αγώνισμα. Πέφτει στο έδαφος και ο Γιώργος Λιανός φωνάζει για γιατρό. Η εξάντληση και η έλλειψη τροφής έχουν αποδυναμώσεί την Κάτια, η οποία κάποια στιγμή παραπονέθηκε ότι πονάει και ο λαιμός της. Πάντως, αν και όλη η ομάδα των «Διάσημων» ευχήθηκε να επιστρέψει δριμύτερη, ήταν και μερικοί συμπαίκτες της που δεν πολυπίστεψαν το θέμα με την υγεία της. 

Οι ομάδες πλέον έχουν χωριστεί εσωτερικά σε παρέες και οι αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους παίκτες για τα απλά καθημερινά πράγματα δεν λείπουν. Συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος δεν φαίνεται να πείστηκε από το θέμα υγείας της Κάτιας, λέγοντας πως του έκανε εντύπωση ότι όλο αυτό το διάστημα η Ταραμπάνκο κρατιόταν σε φόρμα και ξαφνικά παρουσίασε πτώση. Στο τρέιλερ ακούγεται να λέει ότι: «Η Κάτια Ταραμπάνκο κάνει παρέα με τον Γιώργο Κοψιδά γιατί δεν αγκαλιάζουν τα συναισθήματά τους - είναι το ίδιο παγωμένοι. Αυτό είναι αγένεια και εγώ την αγένεια δεν τη δέχομαι» είπε ο Περικλής Κονδυλάτος στο «Survivor 4».

Κάτια Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι 24 ετών και κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports. Παίζει τένις, κάνει ιππασία, σκι, wakeboard και σκοποβολή. Με το μόντελινγκ ασχολείται επαγγελματικά από τα 16 της. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά σίριαλ, έχει κερδίσει τίτλο σε τηλεοπτικό διαγωνισμό μόδας και φέτος συμμετείχε στην εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» του ΣΚΑΪ. Στο «Survivor» έρχεται για να βγει από τη ζώνη ασφαλείας της και φυσικά για να κερδίσει το έπαθλο… μόνη της. 

Survivor 4Περικλής ΚονδυλάτοςΚάτια ΤαραμπάνκοSurvivor