Τηλεόραση|15.01.2021 13:09

Battle of the Couples: Η Σάσα Σταμάτη στο νέο ριάλιτι του Alpha σε ρόλο - έκπληξη

Newsroom

Το «Battle of the Couples» ή αλλιώς «Η Μάχη των Zευγαριών» έρχεται στον Alpha. Δώδεκα ερωτευμένα ζευγάρια -διάσημα και μη- θα αναμετρηθούν και θα δοκιμαστούν σε κάθε είδους πρόκληση για ένα κοινό στόχο: να αποδείξουν ότι η αγάπη τους μπορεί να τους χαρίσει τη νίκη γιατί μία σχέση δεν είναι παιχνίδι, αλλά είναι μάχη. Στο τέλος θα μείνει μόνο ένα ζευγάρι, το οποίο θα αναδειχτεί «Ζευγάρι της Χρονιάς» και θα κερδίσει έως και 100.000 ευρώ.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή του παιχνιδιού, τα ζευγάρια θα κάνουν φίλους κι εχθρούς. Πάντα, όμως, θα υπάρχει ένα πρόσωπο για να του εκμυστηρευθούν ό,τι τους απασχολεί. Αυτό το πρόσωπο, είναι η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη που αναλαμβάνει να τους «ξεκλειδώσει» και να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα εμπόδια.

«Η Σάσα Σταμάτη θα έχει τον ρόλο του συμβούλου. Είχε αρκετό καιρό την πρόταση, την επεξεργαζόταν και ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτά που έχει κάνει μέχρι σήμερα στην ελληνική τηλεόραση. Υπάρχει και παρουσιαστής, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από το κανάλι» ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά να σχολιάζει ότι η Σάσα θα είναι εξαιρετική στον νέο της ρόλο. 

Battle of the couplesριάλιτιΣάσα ΣταμάτηAlpha