Τηλεόραση|16.01.2021 08:42

The Voice: Άφωνος ο Σάκης Ρουβάς - Ξεκίνησαν τα battles που δυσκόλεψαν τους παίκτες

Newsroom

Οι παίκτες του «The Voice» ήρθαν την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου λίγο πιο κοντά στο όνειρό τους, καθώς ξεκίνησε η φάση των Battles, το τελικό «ξεκαθάρισμα» που θα φέρει τα ταλέντα του σόου στα πολυαναμενόμενα live, όπου θα ψηφιστεί ο μεγάλος νικητής. Οι coaches, που έχουν στην ομάδα τους από δώδεκα ταλέντα, τα βάζουν να αναμετρηθούν σε δυάδες. Ο κάθε coach οργανώνει τους παίκτες του σε έξι ζευγάρια. Το κάθε ζευγάρι ερμηνεύει το τραγούδι που του ανατίθεται σε ντουέτο στην πιο μελωδική μονομαχία. Τα ζευγάρια δούλεψαν πολύ, ώστε διαφορετικές χροιές και προσωπικότητες να «ενωθούν» σε μία ερμηνεία, κάτι που δυσκόλεψε κάποιους παίκτες!

Στο τέλος μόνο ένας από τους δύο θα περάσει στην επόμενη φάση του «The Voice» εκτός κι αν κάποιος άλλος coach κάνει χρήση του steal και κλέψει τον τραγουδιστή. Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τα ταλέντα στη σκηνή του μεγάλου μουσικού σόου, ενώ στο πλευρό τους στα παρασκήνια βρέθηκε η Λάουρα Νάργες

Ο Σάκης Ρουβάς ετοίμασε τις μουσικές μονομαχίες των: Javier Silva Escola, Κέλλυ Μιχαηλίδου, Κωνσταντίνας Κούτρα, Νικολέτας Ρουμελιώτη, Ελιόνας Σαχπαζίδου, Ευγενίας Λιακοπούλου, Κατερίνας Μπαταλογιάννη, Αντωνίας Καούρη, Γεωργίας Μάνη, Μάριου Πασιάλη, Μανώλη Μακρόγλου, Νάντιας Ιαρατζούλι.

Η Έλενα Παπαρίζου ξεκίνησε τη φάση των battles με τους: Έλενα Συμεωνίδου, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Έλενα Τσιγάρα, Νίκο Νικολαΐδη, Σταύρο Πηλιχό, Αλεξάνδρα Σιετή, Θάνο Λάμπρου, Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο, Άννα Σακκά, Σταύρο Κρητικό, Δέσποινα Δημητρίου, Παναγιώτα Βεργίδου.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μπήκε στα battles έχοντας στην ομάδα της τους: Σπύρο Βραχλιώτη, Βαγγέλη Καραμπάση, Αντιγόνη Ζωγραφάκη, Κωνσταντίνα Τούνη, Αθηνά Βέρμη, Χάρη Χαλαμούτη, Νίκο Παπουτσή, Ειρήνη Περικλέους, Μαρσελίνο Σερίφι, Νεκτάριο Μαλογρίδη, Ίρις Μουτούς, Βιργινία Δρογγούλα.

Ο Πάνος Μουζουράκης έχει στην ομάδα του τους: Στέφανο Καρπέτη, Λία Μίχου, Νίκο Νταλάκα, Γρηγόρη Ματσούρη, Κωνσταντίνο Κρομμύδα, Μαρία Νεανίδου, Φωτεινή Ανδρουλιδάκη, Μυρτάλη Νομικού, Καλένα Κτιστή, Αλέξη Νικόλα, Φαίδων, Κωνσταντίνα Βλάση.

Οι εμφανίσεις των ντουέτων εντυπωσίασαν τους κριτές με τον Σάκη Ρουβά να λέει πολλές φορές πόσο περήφανος είναι για την εξέλιξη των παικτών, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στα battles για μία θέση στην επόμενη φάση του «The Voice».

The Voice - Οι παίκτες που πέρασαν στην επόμενη φάση 

Αθηνά Βέρμη (πέρασε) vs Ίρις Μούτους - Μαύρο χιόνι 

Ευγενία Λιακοπούλου vs Κατερίνα Μπαταλογιάννη (πέρασε) - Το αγριολούλουδο

Νίκος Νικολαίδης (πέρασε) vs Άννα Σακκά - Με λες αγάπη

Μυρτάλη Νομικού (πέρασε) vs Γρηγόρης Ματσούρης - Come what may

Χάρης Χαλαμούτης vs Μαρσελίνο Σερίφι (πέρασε) - Ένας κόμπος η χαρά μου 

Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος (πέρασε) vs Έλενα Τσιγάρα - Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου

Αντιγόνη Ζωγραφάκη vs Βιργινία Δρογγούλα (πέρασε) - Τον εαυτό του παιδί

Νάντια Ιαρατζούλι vs Αντωνία Καούρη (πέρασε) - Gangsta's paradise 

Έλενα Συμεωνίδου vs Αλεξάνδρα Σιέτη (πέρασε) - I'm outta love 

Javier Silva Escola (πέρασε) vs Νικολέτα Ρουμελιωτή (steal) - Fragile/Fragilidad

Κωνσταντίνος Κρομμύδας (steal) vs Στέφανος Καρπέτης (πέρασε)- Angie

ΣΚΑΪΣάκης ΡουβάςΕλεωνόρα ΖουγανέληThe VoiceΠάνος ΜουζουράκηςΈλενα Παπαρίζου