Τηλεόραση|17.01.2021 17:15

Survivor 4 - Πόσο άλλαξες; Η «δίαιτα» της παραλίας και οι παίκτες που «έμειναν μισοί»

Newsroom

Βασική συζήτηση στην παραλία των Διάσημων» του «Survivor 4» είναι - εκτός από την πιθανή αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο από το ριάλιτι - η πείνα και η κόπωση που οφείλεται στην έλλειψη τροφής. Οι Διάσημοι» αν και χάνουν όλες τις δοκιμασίες επάθλου επέλεξαν (για κάποιο λόγο) να ψηφίσουν δυνατούς παίκτες (όπως τον Γιώργο Κοψιδά) προς αποχώρηση, χωρίς κανείς να καταλαβαίνει το γιατί. Η πορεία των παικτών που δεν τρώνε, όπως σε κάθε Survivor - είναι φθίνουσα... από πλευράς κιλών. 

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: Μένει ή φεύγει η Κάτια Ταραμπάνκο - Την εκθέτει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Η εκπομπή «LoveIt» έκανε ένα αφιέρωμα στη «δίαιτα» του Survivor που έχει αφήσει κάποιους παίκτες «μισούς». Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κοψιδάς, ο Αλέξης Παππάς και ο Τριαντάφυλλος έχουν χάσει κιλά, ενώ και ο Περικλής Κονδυλάτος φαίνεται διαφορετικός. Η Άννα Μαρία έχει χάσει βάρος, ενώ η Κάτια Ταραμπάνκο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στο «Ευτυχείτε!» έχει χάσει πάρα πολλά κιλά και δε μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Μεγάλη αλλαγή έχει και η Μαριπόζα των «Μαχητών». Δείτε το βίντεο με την αλλαγή των παικτών:

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Τετάρτη η παράγωγη του ριάλιτι επιβίωσης μετά τις δύο απανωτές αποχωρήσεις από την κόκκινη ομάδα και την απουσία της Κάτιας, αποφάσισε να μην φύγει κανείς αυτή την εβδομάδα από το «Survivor 4». Οι τρεις υποψήφιοι  Πάνος Καλλίδης, Γιώργος Κοψίδας και Ανθή Σαλαγκούδη.ανακουφίστηκαν με αυτήν την αλλαγή, ενώ θετικά φάνηκε ότι το πήρε κι η ομάδα των «Μαχητών», κρίνοντας ότι οι «Διάσημοι» βιώνουν την πιο δύσκολη φάση τους.

Χοψονίδου - Μπόγδανος μπαίνουν στους «Διάσημους» για να «φέρουν» φαΐ

Ηλίας Μπόγδανος, η Βαλέρια Χοψονίδου και μία γυναίκα για την ομάδα των «Μαχητών» αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο. Την αποκάλυψη έκανε η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», η οποία απαθανάτισε τους τρεις παίκτες, λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο. Ο Ηλίας Μπόγδανος όπως αποκάλυψε το «Έλα, Χαμογέλα» κλήθηκε να πάρει την απόφαση σε ένα 24ωρο.

Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό παίκτη, που κάνει τρίαθλο και μποξ. Ο Ηλίας θα φέρει στην καλύβα και την κιθάρα του. Πρώην παίκτης του Survivor, ο Μάριος Πρίαμος σχολίασε τη μαχητικότητα των παικτών και το γεγονός ότι οι «Διάσημοι» αντιμετωπίζουν πρόβλημα αγωνιστικά. 

SurvivorΠάνος ΚαλλίδηςΚάτια ΤαραμπάνκοSurvivor 4κιλάΤριαντάφυλλος