Τηλεόραση | 18.01.2021 11:25

Survivor 4: Ο Περικλής Κονδυλάτος «στάζει δηλητήριο» για Ταραμπάνκο και Ελέτσι

Newsroom

Το Survivor έχει ένα ωραίο μάθημα: «Μην κρίνεις τον άλλον, γιατί θα έρθεις κάποια στιγμή στη θέση του» είπε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι Ειρήνη Παπαδοπούλου, που βρέθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» το πρωί της Δευτέρας (18/1), και σχολίασε την φραστική «επίθεση» του Περικλή Κονδυλάτου στην Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αποχώρησε από το παιχνίδι λόγω ασθένειας και δεν ήταν καν παρούσα στο συμβούλιο του νησιού. Για ακόμα μια φορά οι «κόκκινοι» δεν κατάφεραν να επικρατήσουν, με τους «Μαχητές» να γράφουν το τελικό 10-6 και να τρώνε ένα πλούσιο γεύμα.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4 ανατροπή: Εκτός ριάλιτι η Κάτια Ταραμπάνκο - Ξαναμοιράζονται οι ομάδες

«Πρωταγωνιστής» του επεισοδίου της Κυριακής (17/1) ήταν ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος εξέφρασε την αρνητική του τοποθέτηση για την Κάτια αλλά και για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Στο συμβούλιο του νησιού - και ενώ πλέον η Κάτια Ταραμπάνκο είναι εκτός - ο Περικλής εκφράστηκε με μένος λέγοντας ότι η Κάτια φέρθηκε στους παίκτες σαν να είναι «σκουλήκια». «Η Κάτια προτίμησε να παίξει με έναν τρόπο που ήταν καθαρά ωφελιμιστικός και να κάνει κάποιες πράξεις που την τοποθέτησαν στη συνείδησή μου σε ένα μέρος, όπου δεν μπορώ να έχω πολλά συναισθήματα για αυτήν. Εύχομαι να είναι καλά, να πάει καλά στη ζωή της και το Survivor να της γίνει μάθημα από 'δω και πέρα, ότι οι άνθρωπο γύρω της δεν είναι σκουλήκια που τους ποδοπατάς και ότι πρώτα από όλα πρέπει το μέλημά μας να είναι η συνοχή μας με αυτούς τους ανθρώπους, γιατί χωρίς αυτούς είμαστε ένα τίποτα. Της εύχομαι καλή τύχη» είπε ο Περικλής με πολλούς παίκτες να διαφωνούν μαζί του.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων συνέχισε: «Αυτά που είπα για την Κάτια βασίζονται στο γεγονός ότι έκρυβε τροφές, είχε καταχραστεί το λάδι από την ομάδα και είχε κάποιες συμπεριφορές τις οποίες τις έχουμε συζητήσει πολλές φορές στα συμβούλια και τις έχει παραδεχτεί και η ίδια. Ζήτησε συγγνώμη όταν είχαν αποκαλυφθεί όλα αυτά. Αυτή η συγγνώμη, εκ των υστέρων, δεν έχει καμία αξία. Αυτή η συμπεριφορά εμένα δεν μου κάνει».

Διαβάστε ακόμα: Περικλής Κονδυλάτος: Από Met Gala και Νέα Υόρκη στον στίβο μάχης του Survivor 4

Νωρίτερα για τον καβγά ανάμεσα στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι και την Άννα Μαρία Βέλλη είπε: «Με κουράζουν οι κατινιές. Τα κορίτσια θέλησαν να εκφράσουν το θυμό τους. Ευθύνεται 100% η Ελίζαμπεθ, η οποία είναι η νέα Κάτια. Θεωρεί ότι όσο κερδίζει θα είναι η βασίλισσα του χορού και ότι όσο δεν κερδίζει δεν θα έχει καμία υπόσταση. Είναι πολύ προκλητικό να συγκαλείς συμβούλιο για ένα σοβαρό υποτίθεται ζήτημα με αυτή την προκλητική εμφάνιση. Μία κοπέλα που έχει μία τέτοιου είδους εμφάνιση ζουμερή, δεν έχει τίποτα κακό. Θεωρώ ότι όταν το εκθέτεις τόσο πολύ, φοράς ένα τόσο αποκαλυπτικό μαγιό και μιλάς για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα είναι αστείο». 

Λόγω της αποχώρησης της Κάτιας Ταραμπάνκο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως οι δύο ομάδες σπάνε και «χτίζονται» από την αρχή, ανακοινώνοντας τη δημιουργία δύο νέων «ανάμικτων» ομάδων. Σύντομα περιμένουμε και την έλευση νέων παικτών στο ριάλιτι, οι οποίοι θα δούμε πώς θα ενταχθούν στις νέες ομάδες που διαμορφώνονται.

Οι παίκτες έβγαλαν τις μπαντάνες τους και ο Λιανός ανακοίνωσε ότι βάσει στατιστικών ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Τζέιμς είναι οι δύο πιο καλοί παίκτες. Αυτοί θα πρέπει να επιλέξουν τους παίκτες για να δημιουργηθούν οι δύο επόμενες ομάδες του «Survivor 4». Οι «κλίκες» σπάνε και τα δεδομένα αλλάζουν τελείως, με τον Κοψιδά και τον Τζέιμς να «παίρνουν επάνω τους» τη συνέχεια του «Survivor 4».

Κάτια ΤαραμπάνκοSurvivor 4Περικλής ΚονδυλάτοςSurvivorΕλίζαμπεθ Ελέτσι