Τηλεόραση|25.01.2021 15:28

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ήταν άδικη η αποχώρησή μου από το Survivor

Newsroom

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μετά από ένα πολύωρο ταξίδι από τον Άγιο Δομίνικο και το «Survivor 4». Η νεαρή πρώην παίκτρια του «Survivor 4» ήταν εμφανώς κουρασμένη από το ταξίδι, αλλά και από τις κακουχίες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Οι φήμες που έχουν ακουστεί για την επανένταξή της στο ριάλιτι επιβίωση δεν επιβεβαιώθηκαν, καθώς η Ελίζαμπεθ Ελέτσι επέστρεψε οριστικά στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα: Σε ζωντανή σύνδεση από τον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Λιανός σχολιάζει το Survivor και την Ανθή Σαλαγκούδη

Η Ελίζαμπεθ μίλησε λακωνικά αλλά με χαμόγελο στους δημοσιογράφους: «Δεν περίμενα να φύγω το αγάπησα το Survivor. Βεβαίως και υπάρχουν κλίκες που με έβγαλαν εκτός παιχνιδιού».Στην ερώτηση που της έκαναν οι δημοσιογράφοι εάν θα ξαναγυρίσει το παιχνίδι απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα ξαναγυρίσω».

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: Το μοιραίο λάθος του Κοψιδά - Σφοδρή επίθεση Τριαντάφυλλου στον Κονδυλάτο

Eλέτσι: Ήμουν απειλή για τις κοπέλες. Πριν από εμένα φάγανε την Κάτια

Στην εκπομπή «LoveIt» ξέσπασε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι θεωρώντας ότι ήταν πάρα πολύ άδικο που έφυγε από το Survivor: «Η αποχώρησή μου με πλήγωσε πολύ. Ημουν μια απειλή για τις κοπέλες.Πριν απο εμένα ήταν η Κάτια γι αυτό και τη φάγανε. Τη Σαλαγκούδη δεν την περίμενα καθόλου. Μήπως το φιλοζωικό τη λυπήθηκε; Γιατί έλεγε συνεχώς για τον γάτο της. Ηταν ξεκάθαρα αδικία. Μια δυνατή παίκτρια θα κάνει τα πάντα για να φας εσύ. Και στα αγωνίσματα που είχαν θέμα τη συνεργασία δεν έδεναν τα vibes μας, της το έλεγα. Ηταν ο λόγος που με ψήφισε. Η Ανθή έτρεμε που βγήκε δημοφιλέστερη και της κάνει η Άννα Μαρία (δείχνοντας προς το μέρος της Ελέτσι) "την Ελίζαμπεθ". Γιατί οι γυναίκες θέλουν να με εξαφανίσουν από το πλάνο. Η Ανθή Σαλαγκούδη δεν είναι για το Survivor. Αν θέλει ας πάει σε ένα άλλο ριάλιτι».  

«Δεν μου αρέσει να μου κάνει παρατήρηση η Άννα Μαρία Βέλλη για τα ελληνικά μου. Κάνει σε όλους παρατηρήσεις. Στην αποχώρησή μου την Ασημίνα την χαιρέτησα ξινά γιατί ήταν ξινή. Η Ασημίνα ήθελε από ότι φαίνεται διακαώς να γίνει δημοσιογράφος και παρουσιάστρια και δυνατή παίκτρια. Στον Περικλή να πω είτε φορέσω κελεμπία είτε το μαγιό μου αυτή είμαι αυτό είναι το στήθος μου. Ο Περικλής Κονδυλάτος κινεί τα νήματα και καλεί αυτά τα συμβούλια για το τίποτα. Αγαπητέ Περικλή για να γίνεις αρχηγός πρέπει να φέρεις και νίκες γιατί αλλιώς αρχηγός δεν θα γίνεις ποτέ». είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τη συμμετοχή της στο «Survivor 4».

SurvivorΕλίζαμπεθ ΕλέτσιSurvivor 4