Τηλεόραση|02.02.2021 20:57

Survivor 4: Ένταση στη Μπλε ομάδα - Πετά την μπαντάνα της η Ελευθερία Ελευθερίου

Newsroom

Tο κλίμα ανάμεσα στους παίκτες, τόσο στην ομάδα των «Κόκκινων» όσο και σε εκείνη των «Μπλε» του «Survivor 4», είναι ιδιαίτερα φορτισμένο, ενώ μεταξύ τους οι δύο ομάδες βρίσκονται σε αντιπαλότητα.

Για ακόμα μία φορά, οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα αρκετά απαιτητικό αγώνισμα. Θα λερωθούν, θα κυλιστούν στο χώμα και τη λάσπη, θα σκαρφαλώσουν και θα περάσουν δίχτυα. Ο Τζέημς θα προσπαθήσει να αφυπνίσει την ομάδα του, λέγοντας ότι αν κάποιος δεν πιστεύει στη νίκη, να σηκωθεί και να φύγει.

Στο συνέχεια, όλοι θα οδηγηθούν στο Συμβούλιο του Νησιού για να αποφασίσουν τον δεύτερο παίκτη προς αποχώρηση. Εκεί, θα υπάρξουν νέες εντάσεις και κόντρες ανάμεσα στους παίκτες. Μάλιστα, κάποια στιγμή τα πράγματα θα αγριέψουν αρκετά και η Ελευθερία Ελευθερίου θα βγάλει τη μπλε μπαντάνα από πάνω της, τονίζοντας ότι πλέον θα τη φοράει μόνο όταν αγωνίζεται

«Η Ελευθερία για μένα είναι κολοτούμπας και κουτοπόνηρη» λέει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στη διάρκεια του επεισοδίου με την Άννα Μαρία Βέλλη να προσθέτει: «Το γεγονός ότι ήρθε μερικές μέρες πριν και μου είπε ότι εμείς ήμασταν από την αρχή του παιχνιδιού μαζί και αγκαλίτσες και φιλάκια, μου το κάνει τόσο διπρόσωπο». 

T
Survivor 4Ελευθερία ΕλευθερίουSurvivor