«Γλυκές Αλχημείες» με αλμυρές και γλυκές συνταγές για ένα απολαυστικό brunch
NewsroomΟ Στέλιος Παρλιάρος στις «Γλυκές Αλχημείες» αυτό το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 20.00, στο OPEN, εμπνέεται γλυκές και αλμυρές συνταγές για ένα πλούσιο και απολαυστικό brunch!
Για αρχή ο Στέλιος ετοιμάζει ένα λαχταριστό, υγρό στο εσωτερικό του, κέικ με espresso και κομμάτια σοκολάτας που συνδυάζεται ιδανικά με μια κούπα καφέ ή τσάι και γίνεται το κεντρικό γλυκό σε ένα κυριακάτικο brunch.
Στη συνέχεια ο Στέλιος δείχνει πως γίνονται πολύ εύκολα σπιτικά κρακεράκια που τρώγονται σκέτα ή συνδυάζονται με οποιοδήποτε άλειμμα.
Φυσικά οι τηγανίτες και τα pancakes δεν μπορεί να λείπουν από ένα brunch! Ο Στέλιος ετοιμάζει τις ρωσικές τηγανίτες μπλινίς και τις σερβίρει με φρέσκο τυρί κρέμα και σολομό, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Δυο αγαπημένα υλικά, το τυρί και το μέλι, δίνουν έμπνευση στον Στέλιο να δημιουργήσει μια ξεχωριστή μους που στην εμφάνιση θυμίζει… τούρτα, κερδίζοντας και τους πιο απαιτητικούς.
Το πιο πλούσιο και λαχταριστό brunch, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 20.00 στις Γλυκές Αλχημείες, στο OPEN!
- Προειδοποίηση Οργανισμού Διερεύνησης Ατυχημάτων: Ανύπαρκτη η κουλτούρα ασφαλείας, 19 μήνες μετά το δυστύχημα των Τεμπών
- Το Ισραήλ κλιμακώνει το σφυροκόπημα στη Γάζα, παρά τις ελπίδες για κατάπαυση μετά τη δολοφονία Σινουάρ
- Το σκοτεινό παρελθόν του 57χρονου που επιτέθηκε στον εργοδότη του: Σκότωσε γυναίκα με 21 μαχαιριές
- Η απάντηση της Ματούλας Ζαμάνη για τη μπλούζα που έβγαλε: «Κιτρινίλα και γλίτσα»