«Κάθε Μέρα Σεφ» με τον Βαγγέλη Δρίσκα - Δευτέρα με Παρασκευή στο Open
NewsroomΕίναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία. Το «Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα» είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.
Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.
«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.
Σήμερα, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, ο Βαγγέλης μαγειρεύει στριφτά τυροκούλουρα με δύο λαχταριστές γεμίσεις. Φτιάχνει το ξακουστό λευκαδίτικο μοσχαράκι σοφιγάδο με κυδώνια, το οποίο έχει μία μοναδική γλυκόξινη γεύση. Στη συνέχεια, κάνει ένα χορτοφαγικό πιάτο, ένα κάρυ λαχανικών για όλη την οικογένεια. Ετοιμάζει μία ξεχωριστή μακαρονάδα με παπαρδέλες και μανιτάρια και για επιδόρπιο φτιάχνει την πιο εύκολη πορτοκαλόπιτα με 3 μόνο υλικά.
Την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, ο Βαγγέλης φτιάχνει ψάρι αλά σπετσιώτα με τσιπούρες, ένα αγαπημένο πιάτο της ελληνικής κουζίνας. Μαγειρεύει νουντλς «νταν- νταν», δηλαδή νουντλς με κιμά και πιπεριές. Στη συνέχεια δείχνει πως γίνεται σωστά το γιουβέτσι με μοσχαρίσιο κρέας και αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για την πιο νόστιμη κρεατόσουπα. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με μια σοκολατένια μπισκοτόπιτα.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε καθημερινά σαν σεφ στην κουζίνα μας! Καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN!
- Προσωπικός γιατρός... από την αρχή: Γιατί πολίτες πρέπει να κάνουν νέες εγγραφές
- Καιρός τύπου «Π» τις επόμενες μέρες, με βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
- Economist: Το 2025 τα Γλυπτά του Παρθενώνα ενδέχεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα αλλά ίσως με... ανταλλαγή
- Απροστάτευτα στην Ελλάδα τα παιδιά: Κακοποιείται τουλάχιστον 1 κάθε 3 μέρες - Τα συγκλονιστικά στοιχεία