Τηλεόραση | 17.02.2021 16:28

Survivor 4: «Πήγες πισώπλατα να με μαχαιρώσεις» φωνάζει ο Τριαντάφυλλος

Newsroom

Μπλε και Κόκκινοι μετά το χθεσινό (16/2) αγώνα ασυλίας έχουν ίσες πιθανότητες να αποχωριστούν ένα μέλος της ομάδας τους στο «Survivor 4». Ο Αλέξης Παππάς, ο Κρις Σταμούλης, η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικλής Κονδυλάτος είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Απόψε οι παίκτες μπαίνουν στο στίβο μάχης και αναμετρούνται επάνω σε δοκό ισορροπίας για να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Σε πλάνα που παρουσίασε η εκπομπή «LoveIt» με την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ βλέπουμε τους παίκτες του Survivor να τσακώνονται για λίγο ρύζι. Ο Νίκος Μπάρτζης φανερά εκνευρισμένος με τον Αλέξη Παππά ξεκαθαρίζει ότι το δικό του ρύζι θα το διαχειριστεί όπως και όποτε θέλει. Όλη η συζήτηση αφορά στο γεγονός ότι οι «αντάρτες» Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης το έσκασαν από την παραλία των Μπλε για να φάνε κρυφά και πήραν ποινή από την παραγωγή του ριάλιτι να μείνουν χωρίς έπαθλα φαγητού για δύο κερδισμένα αγωνίσματα των Μπλε.

Στο τρέιλερ (17/2) βλέπουμε τον Τριαντάφυλλο να γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι ο συμπαίκτης του ο Κώστας πήγε στον Κόρο που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία και του είπε να ψηφίσει «Ντάφυ». «Αυτό που έκανε ήταν άνανδρο και απαράδεκτο» λέει ο Τριαντάφυλλος.

αποχώρησηSurvivorSurvivor 4Τριαντάφυλλος