Τηλεόραση|03.03.2021 09:50

MasterChef: Αποχώρησε ο Αλέξανδρος Ακριτίδης - Μαρίνα και Ηρώ «στα κόκκινα»

Newsroom

Δεν πίστεψες στον εαυτό σου μέχρι το τέλος» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς στον Αλέξανδρο Ακριτίδη μετά το τέλος μιας ακόμα δύσκολης διαδικασίας αποχώρησης, που παρακολούθησε το κοινό την Τρίτη (03/03) στο «MasterChef 5». Έξι υποψήφιοι σεφ πάλεψαν για την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής. Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Διονύσης, η Ανούς, ο Αλέξανδρος, η Ηρώ, ο Ιωάννης και η Μαρία, οι οποίοι έπρεπε να φτιάξουν ένα πιάτο αντιγραφής με σολομό.

Διαβάστε επίσης: MasterChef αποχώρηση: Γιατί αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Ράπτης

Ο χρόνος πίεσε όλους του παίκτες και στα πιάτα τους πήγαν πολλά λάθος, αλλά ένας ήταν εκείνος που παρουσίασε ένα πιάτο «καταστροφή» με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός αγώνα. Αυτός ήταν ο Αλέξανδρος Ακριτίδης, ο οποίος δεν πίστεψε αρκετά στον εαυτό του και αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό.

Τη δήλωση συμμετοχής στο «MasterChef 5» την έκανε, κρυφά, η αρραβωνιαστικιά του και ο ίδιος είχε χαρεί πολύ γιατί λατρεύει τις μαγειρικές δοκιμασίες του παιχνιδιού. Όλοι περίμεναν να ασχοληθεί με την πολιτική, ο ίδιος ξεκίνησε να σπουδάζει ηλεκτρολόγος μηχανικός στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης αλλά παράτησε τη σχολή του για να ασχοληθεί με τη μαγειρική, καθώς εκεί βρήκε την εσωτερική του ηρεμία. Μέσα στις κουζίνες κατάφερε να βρει την ισορροπία του ως άνθρωπος και να γίνει πιο οργανωτικός. Του αρέσει το λεγόμενο «gourmet πιάτο» αλλά και το «παλιό κλασικό». Στόχος του να γίνει καλύτερος μάγειρας, χωρίς να αναθεωρήσει τις αξίες του. «Προχωράμε και μαγειρεύουμε, ήταν μια κακή στιγμή» είπε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Αλέξανδρος Ακριτίδης.

Στο «MasterChef 5» της Τετάρτης (03/03) οι παίκτες συμμετεχουν στην τρίτη ομαδική δοκιμασία. Εννέα δοκιμασίες χωρίς προγνωστικά και μια κόντρα ανάμεσα στην Μαρίνα Ντεμολλάι και την Ηρώ Περουλάκη. Η Χανιώτισσα  Ηρώ ήρθε στο MasterChef 5 με έναν και μόνο στόχο… να κερδίσει και να είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef. Για να καταφέρει να κερδίσει είναι αποφασισμένη να παλέψει σκληρά. Η ίδια δηλώνει πως από τότε που θυμάται τον εαυτό της είναι με ένα μαχαίρι στο χέρι και όλη της η ζωή ήταν μια κουζίνα. Είναι δυναμική, εκρηκτική, παθιασμένη με τη μαγειρική και δύσκολα συμβιβάζεται.

Η Μαρίνα Ντεμολλάι ξεκίνησε να μαγειρεύει στο σπίτι για τις αδελφές της, καθώς η μητέρα της εργαζόταν αρκετές ώρες. Δηλώνει μαχήτρια της ζωής, καθώς από πολύ μικρή ηλικία έχει βγει νικήτρια μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Έχοντας διακριθεί με την εθνική ομάδα νεανίδων στο χάντμπολ, γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει πίεση, ομαδικότητα αλλά και στόχος. Μπήκε στο MasterChef 5 γιατί αναγνωρίζει στον εαυτό της, όσα χρειάζονται για να καταφέρει να γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, και όπως λέει το κάνει για τα παιδιά της.

αποχώρησηMasterChefMasterChef 5