Τσικνοπέμπτη με Βαγγέλη Δρίσκα: Οι πιο νόστιμες ιδέες στο «Κάθε Μέρα Σεφ»
NewsroomΝόστιμοι μεζέδες εύκολα και γρήγορα αυτή την Τσικνοπέμπτη! Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.
Το «Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα» είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.
Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.
«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.
Την Πέμπτη 4 Μαρτίου, ο Βαγγέλης στο «Κάθε Μέρα Σεφ» , δείχνει πως να φτιάξουμε νόστιμους μεζέδες εύκολα και γρήγορα! Ξεκινάει με τυροκροκέτες με σαλάμι, αφράτες με τραγανή κρούστα και πλούσια γεύση. Συνεχίζει με μερακλίδικες πιπεριές γεμιστές με κιμά και χτυπητή αλλά και με μπεκρή μεζέ με πανσετάκια. Μαγειρεύει πικάντικη τηγανιά κοτόπουλου σε δέκα μόνο λεπτά, ενώ το επεισόδιο κλείνει γλυκά με ένα αρωματικό, και πολύ ιδιαίτερο κιουνεφέ.
Την Παρασκευή 5 Μαρτίου, ο Βαγγέλης στο «Κάθε Μέρα Σεφ» ξεκινάει με πατατοσουφλέ με μανιτάρια και τυριά. Μαγειρεύει ένα εκπληκτικό πιάτο της ελληνικής κουζίνας: κατσικάκι φρικασέ με σταμναγκάθι και σπανάκι. Στη συνέχεια, κάνει ένα «μαγειρικό ταξίδι» μέχρι την Ισπανία για να δοκιμάσει λαχταριστές σαρδέλες Καταλονίας με γλυκόξινη σάλτσα Τέλος, μαγειρεύει βήμα βήμα ένα ξεχωριστό Κριθαράκι με κατσικίσιο τυρί και ψητό προσούτο!
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μάς μαθαίνει να μαγειρεύουμε καθημερινά σαν σεφ στην κουζίνα μας!
«Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα», καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN.
- Ερευνητές ανέπτυξαν ακουστικά που μπορούν να εντοπίσουν πρώιμα σημάδια Αλτσχάιμερ - Πώς λετουργούν
- Κατά της διαγραφής Σαμαρά ο Καραμανλής: Η κριτική δεν αντιμετωπίζεται με πειθαρχικά μέτρα - Δεν με ενδιαφέρει η Προεδρία
- Εορταστικό ωράριο 2024: Πότε ξεκινάει - Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
- Σε τροχιά κλιμάκωσης ο πόλεμος στην Ουκρανία; Το επόμενο βήμα του Πούτιν, τα πυρηνικά και ο παράγοντας Τραμπ