Τηλεόραση|12.03.2021 20:48

Masterchef 5: Το αποτέλεσμα από την ομαδική δοκιμασία και το έπαθλο του νικητή

Newsroom

Η πρώτη ομαδική δοκιμασία σε εξωτερικό χώρο του «MasterChef 5» έγινε στο Σούνιο. Οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να μαγειρέψουν σε ένα όμορφο τοπίο απέναντι από τον Ναό του Ποσειδώνα. «Η δοκιμασία θα είναι των δύο άκρων, το απλό και το σύνθετο. Ζητούμενο είναι να δημιουργήσετε δύο μενού. Το ένα θα έχει χαρακτηριστικό την απλότητα με πηγή έμπνευσης τη μοναστηριακή κουζίνα. Το δεύτερο μενού θα είναι βασισμένο στη σύγχρονη ελληνική γαστρονομία. Τα μενού θα αποτελούνται από τέσσερα πιάτα. Σούπα, ορεκτικό, κυρίως πιάτο με ψάρι και γλυκό. Ζητούμενο σε κάθε πιάτο είναι να "πρωταγωνιστεί" το ίδιο υλικό» ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην αρχή του επεισοδίου.

Η Μαρία Λαζαρίδου, έχοντας κερδίσει την κάρτα ασυλίας, αλλά και τα πλεονεκτήματα, μετά τη νίκη της στο τεστ δημιουργικότητας, όρισε τις αλλαγές στις δύο ομάδες. «Έτσι όπως χρησιμοποίησε η Μαρία τα πλεονεκτήματά της, χαίρομαι πάρα πολύ γιατί δεν με άφησε εκτός και μπόρεσα να μαγειρέψω. Για μένα φέρθηκε πολύ τίμια, μόνο και μόνο από τις κινήσεις της ανέβηκε πολύ στα μάτια μου» ανέφερε στη «Φωλιά των Κου Κου» ο Ιωάννης.

Διαβάστε επίσης: Ηρώ Περουλάκη για MasterChef 5: «Επηρεάστηκα από τις εντάσεις και τις ίντριγκες»

Μπλε και κόκκινοι, κατάφεραν να ικανοποιήσουν με την απόδοσή τους και να βγάλουν ασπροπρόσωπους τους τρεις κριτές, αλλά και τους εξαιρετικούς καλεσμένους τους. Όμως, ακόμα μια φορά, προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η εμφανής διαφορά του αποτελέσματος της ψηφοφορίας.

Οι νικητές θα απολαύσουν την παρέα του Γιάννη Αποστολάκη σε έναν ιδιαίτερο χώρο, ενώ μια πολύ απαιτητική δοκιμασία ασυλίας περιμένει τους ηττημένους. Όπως φαίνεται και από το αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star, νικήτρια ομάδα θα είναι μπλε, ενώ χαμένη η κόκκινη.

Διαβάστε επίσης: Τεό Γκαλτσίδης από MasterChef 5: Έχω δεχτεί bullying - Πέρασα πολύ δύσκολα μικρός

MasterChef 5Star TVMasterChef