Τηλεόραση|15.03.2021 18:00

Survivor 4: Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κόρο «μετράει» τη μπουκιά που δίνει στην ομάδα

Newsroom

Πρώτος αγώνας ασυλίας με πολλή βροχή και δίψα για νίκη στο «Survivor 4» της Καθαράς Δευτέρας. Στον απόηχο του χθεσινού επεισοδίου όπου ο Κόρο «απασφάλισε» και αρνήθηκε να προσφέρει ψάρια από αυτά που ψάρεψε για την ομάδα στον Τριαντάφυλλο, η πρώην παίκτρια Ασημίνα Ιγγλέζου μίλησε στο «Ευτυχείτε» για τον Γιώργο Κόρομι. Ύστερα και από όσα παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό στο κυριακάτικο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ η πρώην παίκτρια έκανε μία ανάρτηση και τον αποκάλεσε: «ντροπή του άνδρα». 

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Σταύρωσαν» τον Κόρο - Άφησε τον Τριαντάφυλλο νηστικό και αποκλεισμένο

Το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Τη μέρα που άλλαξα ομάδα, ο μορφασμός στο πρόσωπο μου ήταν γιατί έβλεπα ότι θα πάω δίπλα στον Κόρο, στον Ασημακόπουλο, στον Κώστα και στην Σοφία. Σε αυτούς τους ανθρώπους, αυτό που βλέπετε εσείς τώρα, εγώ το έβλεπα από την πρώτη στιγμή. Ο Κόρο δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί αυτό που προσφέρει στην ομάδα, μια «μπουκιά» ψάρι. Η οποία ειλικρινά δεν προσφέρει τόσο όσο το ρύζι».

«Το να σε απομονώνουν είναι ότι χειρότερο. Το είχα νιώσει και ήταν ο λόγος που είχα πέσει αγωνιστικά. Μπορεί σε εμένα να μην φαινόταν τόσο όσο το δείχνει στον Τριαντάφυλλο αυτή τη στιγμή» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Survivor. «Μου φαίνεται ύπουλο να βάζεις τώρα μπροστά την όποια δωροδοκία και να την χρησιμοποιείς με αυτό τον τρόπο».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Ο Πάνος Καλλίδης τα λέει έξω από τα δόντια - Ποια ομάδα κερδίζει

Survivor: Αυτά είναι τα σενάρια μετά την αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στο «Ευτυχείτε», τρία είναι τα επικρατέστερα σενάρια που συζητιούνται μετά την αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη από την μπλε ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο είναι να μεταφερθεί κάποιος παίκτης από την κόκκινη στην μπλε ομάδα. Το δεύτερο σενάριο είναι η επιστροφή ενός παλιού παίκτη στον Άγιο Δομίνικο, ενώ το τρίτο σενάριο θέλει να μην πραγματοποιηθεί η διαδικασία της αποχώρησης την τρέχουσα αυτή εβδομάδα - άρα να μην έχουμε αποχώρηση.

Πάνος ΚαλλίδηςSurvivorΑσημίνα ΙγγλέζουΤριαντάφυλλοςSurvivor 4