Τηλεόραση|18.03.2021 11:23

Survivor 4 - Κομμένες σκηνές: Η δωροδοκία του Κόρομι στην Νικολέτα για να μην τον ψηφίσει

Newsroom

Με εννέα ψήφους από την ομάδα του, ο Τριαντάφυλλος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση του «Survivor 4» γι' αυτή την εβδομάδα. Έπειτα από έναν αρκετά έντονο διάλογο ανάμεσα στον τραγουδιστή και τον Γιώργο Κόρομι στο Συμβούλιο του νησιού, όλοι οι παίκτες οδηγήθηκαν στην κάλπη με τον Ντάφυ να βγαίνει ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Διαβάστε επίσης: Ο καβγάς με Τριαντάφυλλο που δεν έδειξαν οι κάμερες μετά την αποχώρηση Κοψιδά

«Νιώθω πολύ ωραία. Θέλω να με κρίνει ο κόσμος. Πραγματικά, το κοινό θα δει τι έχει γίνει τις τελευταίες μέρες και γι' αυτό θα με κρίνει. Είμαι εδώ για να παλέψω. Θέλω να γίνω καλά και να αρχίσω να αγωνίζομαι» ανέφερε ο τραγουδιστής μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Αποχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς - «Ο κόσμος θέλει κουτσομπολιό και κακίες»

Το μεσημέρι της Τρίτης (16/3), η εκπομπή «Love it» πρόβαλλε κάποιες κομμένες σκηνές από το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Ο Γιώργος Κόρομι, σε μια προσπάθεια να ειρωνευτεί την κίνηση του Τριαντάφυλλου περί δωροδοκίας, προσέφερε καρύδα στην Νικολέτα, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία, για να μην τον ψηφίσει. Παράλληλα, ο Τζέημς Καφετζής αποκάλυψε ότι η Μαριαλένα και ο Σάκης έκαναν μεγάλη «τούμπα» μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ταβλαδάκη και του Πάνου Καλίδη.

«Ο Τζέημς έχει πείσει την Ελευθερία Ελευθερίου ότι ο κόσμος συμπαθεί τη μειονότητα και θα τους λυπηθούν. Θυματοποιούν τους εαυτούς τους. Κάθε εβδομάδα βρίσκουν και από μία άλλη στρατηγική. Αυτή την εβδομάδα έχουν βρει τη στρατηγική του θύματος» επισήμανε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μπροστά στην κάμερα.

Δημήτρης Βραχάμης: Αν μπορούσα να δώσω συμβουλή στον Τριαντάφυλλο θα ήταν να φύγει

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Βραχάμης, ο οποίος είναι φίλος του Τριαντάφυλλου, σχολίασε στην εκπομπή «Πρωινό» την κατάσταση που επικρατεί στο «Survivor» και τόνισε ότι ο φίλος του πρέπει να φύγει. «Ο Τριαντάφυλλος δεν έχει χρήματα πάνω του. Βγαίνοντας δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει πει ο ένας στον άλλον. Πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για να δημιουργηθεί ίντριγκα. Το μόνο που δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον Τριαντάφυλλο είναι ότι είναι ηθοποιός. Αν ήταν ηθοποιός θα ήταν κακός. Ό,τι σκέφτεται θα το πει, δεν μπορεί να κάνει ψέματα κάτι» δήλωσε.

«Η ψυχολογία του θα επηρεαστεί αλλά επειδή είναι δυνατός και πιστεύει στον Θεό και στο δίκαιο, δεν θα έχει πρόβλημα. Αν μπορούσα να του δώσω σήμερα μια συμβουλή θα ήταν να φύγει γιατί δεν αξίζει να μπει σε πράγματα που δεν του αρμόζουν. Θυμήθηκαν τα παιδιά κάτι που είχε πει πριν από ένα μήνα. Γιατί δεν το είπαν τότε;» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κόρο «μετράει» τη μπουκιά που δίνει στην ομάδα

ΤριαντάφυλλοςΤζέημς ΚαφετζήςSurvivor 4Survivor