Τηλεόραση | 16.03.2021 22:51

Survivor 4: «Το χάνει» ο Ηλίας Μπόγδανος - Ένα βήμα πριν την αποχώρηση ο Κοψιδάς

Newsroom

Η πείνα και η αρνητική ενέργεια φαίνεται ότι έχουν κάνει και τους πιο «ήσυχους» -κατά τα φαινόμενα- παίκτες του «Survivor 4» να βγαίνουν εκτός εαυτού. Πρώτος προτεινόμενος για αποχώρηση με εννέα ψήφους από την κόκκινη ομάδα είναι ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έχει μπει στη «μαύρη λίστα» από όλους τους παίκτες. Η 26χρονη Νικολέτα Μαυρίδη, καθηγήτρια πιλάτες και χορεύτρια, έχει κερδίσει την ασυλία και αναμένεται να προτείνει έναν ακόμα παίκτη. Απόψε οι Μπλε και οι Κόκκινοι μπαίνουν στο στίβο μάχης διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία. Μήπως οι μπλε είναι πάλι εκείνοι που θα φανούν πιο δυνατοί, στέλνοντας τους κόκκινους ξανά «αδιάβαστους» στο Συμβούλιο του νησιού;

Εδώ και αρκετές ημέρες ο Γιώργος Κοψιδάς γίνεται αφορμή για εντάσεις και μετά το τηλεοπτικό πλάνο στο οποίο έσκυψε και μίλησε συνωμοτικά στον Κόρομι στον αγώνα της Κυριακής, πολλοί πιστεύουν ότι κινεί τα νήματα πίσω από τις παρεξηγήσεις και την απομόνωση του Τριαντάφυλλου. Σίγουρα η οργισμένη του απάντηση του Κοψιδά στον James στο επεισόδιο της Τρίτης (16/03) έφερε «πόλεμο» με πρωταγωνιστές τους Ηλία Μπόγδανο και Αλέξη Παππά. Ο Ηλίας Μπόγδανος μετά τον καβγά με την Μαριάνθη, ουρλιάζει ξανά κατά του Τζέημς και του Αλέξη της μπλε ομάδας.

Είτε η Νικολέτα βγάλει προτεινόμενο τον Κοψιδά είτε όχι, ο παίκτης βρίσκεται σε δεινή κατάσταση. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη, δεν αποκλείται και άλλοι παίκτες να σκέφτονται κάτι παρόμοιο. Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αναφέρθηκε ότι ενδεχομένως ο Γιώργος Κοψιδάς να είναι ο επόμενος που θα πάρει οικειοθελώς τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο.

Όπως είπε στην εκπομπή, η Έλενα Πολυκάρπου: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι εκτός παραλίας. Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή που μιλάμε αν θα επιστρέψει. Το βασικό του πρόβλημα είναι επειδή δεν τρώει κρέας και είναι vegan, έχει πρόβλημα». Μάλιστα, αναφέρθηκε πως υπάρχουν σε αναμονή τουλάχιστον 5 παίκτες για να επιστρέψουν στο παιχνίδι σε περίπτωση νέων αποχωρήσεων.

Η μπανάνα και το ισοτονικό που πίνουν οι παίκτες πριν από κάθε αγώνισμα δεν είναι αρκετό για τον παίκτη, που έχει χάσει πολύ βάρος και δεν τον «κρατάνε» τα πόδια του. «Θρίλερ» λοιπόν με τον ηθοποιό Γιώργο Κοψιδά που δεν συμμετείχε στα αγωνίσματα του Survivor, αφού δεν ένιωθε καλά και πήγε για εξετάσεις στο νοσοκομείο του «Survivor 4».

SurvivorΗλίας ΜπόγδανοςΓιώργος ΚοψιδάςΤζέημς ΚαφετζήςSurvivor 4