Τηλεόραση|24.03.2021 16:07

Survivor 4 αποχώρηση: Η Άννα Μαρία μπαίνει στο αεροπλάνο και επιστρέφει Ελλάδα

Newsroom

Η Άννα Μαρία Βέλλη, ο Τζέημς Καφετζής και η Χριστίνα Κεφαλά βρίσκονται ένα βήμα πριν από την έξοδό τους από το «Survivor 4». Οι Μπλε, οι οποίοι έβγαλαν ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την 30χρονη youtuber, κλήθηκαν να ψηφίσουν και δεύτερο συμπαίκτη τους, αφού έχασαν από την κόκκινη ομάδα με 10 - 4 στο αγώνισμα ασυλίας. O επόμενος προτεινόμενος από την κάλπη αναδείχθηκε ο Τζέημς Καφετζής, κάτι που έδειξε να μην τον εκπλήσσει.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Στις τουρκικές εφημερίδες και στα site η σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία προκειμένου να υποδείξει και τον τρίτο υποψήφιο. Ο παίκτης δήλωσε πως θα ψηφίσει αγωνιστικά και χρησιμοποιώντας το πρόβλημα υγείας της Χριστίνας Κεφαλά επέλεξε να είναι εκείνη η τρίτη υποψήφια. Μετά την ανακοίνωση του ονόματός της, η Χριστίνα ξέσπασε σε κλάματα και τόνισε ότι «τα τρία αυτά άτομα -Τζέης, Νίκος και Άννα Μαρία- λειτουργούν στρατηγικά. Με πήραν ως θύμα και μένα, όπως και άλλους συμπαίκτες μου, για να παραμείνουν στο παιχνίδι».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» η παίκτρια που θα αποχωρήσει απόψε από το ριάλιτι θα είναι η Άννα Μαρία Βέλλη. «Αυτή τη στιγμή λούζει μαλλί. Είναι στο τρίτο χέρι. Δεν το περίμενε. Πίστευαν όλοι ότι θα αποχωρήσει η Χριστίνα, καθώς είναι πιο πρόσφατη προσθήκη στο Survivor από την Άννα Μαρία. Ο Νίκος είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Φεύγει η κολλητή του φίλη, ο άνθρωπός του μέσα στο παιχνίδι» αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου. 

Ποια είναι η Άννα Μαρία Βέλλη

H Άννα Μαρία είναι 30 ετών. Γεννήθηκε στη Σίφνο, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και ζει στην Αθήνα. Είναι youtuber και ηθοποιός. Στο Youtube θα τη βρείτε ως Ami Yami. Έχει παίξει σε θεατρικές παραστάσεις, έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές και είναι και ραδιοφωνική παραγωγός. Στο «Survivor» πήγε γιατί είναι τεράστια πρόκληση γι' αυτήν. Αντιμετωπίζει τη συμμετοχή της με χιούμορ, όπως όλα τα πράγματα στη ζωή της.

Διαβάστε επίσης: Σοφία Μαργαρίτη: Είχαμε πολλούς τεμπέληδες στην ομάδα - Ο Τζέιμς πατάει επί πτωμάτων στο Survivor

αποχώρησηΆννα Μαρία ΒέλληSurvivor 4ΣΚΑΪSurvivor