Τηλεόραση|29.03.2021 09:11

Survivor 5: Το makeover, το πάρτι της ένωσης και η αμοιβή του Jason Derulo

Newsroom

Εικόνες από το πάρτι της ένωσης των παικτών είδαμε στο τρέιλερ του «Survivor 4» που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής (28/03). Οι παίκτες για λίγο θα «θάψουν το τσεκούρι» του πολέμου και για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες θα κάνουν μπάνιο και θα φορέσουν τα καλά τους για «ξεφάντωμα». Το makeover των παικτών του Survivor εντυπωσιάζει με την κόκκινη και την μπλε ομάδα σε ένα πάρτι που θα τους μείνει αξέχαστο!

Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία επιτέλους να ζυγιστούν, να κάνουν μπάνιο, να περιποιηθούν τον εαυτό τους και ν' αλλάξουν ρούχα. Κάποιοι αντίκρυσαν τον εαυτό τους στον καθρέφτη μετά από 90 ημέρες στο Survivor και δεν πίστευαν στα μάτια τους. Οι κυρίες του Survivor θα μεταμορφωθούν κυριολεκτικά.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Αγνώριστοι Τριαντάφυλλος και Παππάς από την πείνα - Πώς ήταν 90 ημέρες πριν

Ο ποπ σταρ Jason Derulo θα διασκεδάσει τους παίκτες του ριάλιτι, όχι μόνο του ελληνικού, αλλά και του τουρκικού και του ρουμανικού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», μάλιστα, ο διάσημος ποπ τραγουδιστής φημολογείται ότι πήρε 350.000 δολάρια και ένα γενναιόδωρο πακέτο διακοπών στην Καραϊβική, ώστε να τραγουδήσει στο «Survivor 4».

Αναμένουμε και έναν διαγωνισμό τραγουδιού με vocal coach τη Στεφανία Ρίζου, με τον νικητή να παίρνει ένα μεγάλο και ακριβό δώρο. Από αυτό, όμως, εξαιρούνται οι τρεις τραγουδιστές του ριάλιτι, η Ελευθερία, ο Τριαντάφυλλος και ο Ηλίας. Ο Τριαντάφυλλος πάντως σίγουρα θα τραγουδήσει τις μεγάλες του επιτυχίες και όλοι οι πάικτες θα ξεχάσουν τις διαφορές του και θα διασκεδάσουν ελεύθερα.

SurvivorSurvivor 4Jason DeruloπάρτιΣΚΑΪ