Τηλεόραση|29.03.2021 12:50

Survivor 4: Τραγούδια με υπονοούμενα για Σάκη και Μαριαλένα - Σχολιάζει ο Γιώργος Λιβάνης

Newsroom

Το πάρτι της ένωσης του «Survivor 4» είχε πολλά ευτράπελα, αλλά κάτι που συζητήθηκε περισσότερο ίσως από όλα ήταν τα τραγούδια γεμάτα υπονοούμενα που ερμήνευσαν Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η Μαριαλένα και ο Σάκης υπήρξαν ζευγάρι για δύο χρόνια, έκαναν μαζί την αίτηση για να μπουν στο «Survivor 4», ενώ στη συνέχεια χώρισαν. Ο δεσμός τους ήταν σοβαρός, αλλά τελείωσε πριν μπουν στο ριάλιτι και η Μαριαλένα μπήκε σε μία νέα κατάσταση με τον τραγουδιστή, Γιώργο Λιβάνη.

Αναστάτωση είχε προκαλέσει η είσοδος του Σάκη Κατσούλη και της Χριστίνας Kεφαλά στο «Survivor 4» για τη Μαριαλένα που μόλις αντίκρυσε τον πρώην σύντροφό της πάγωσε και σχολίασε: «Δηλαδή, συγγνώμη, θα κατεβαίνουμε τώρα στους αγώνες και όλα καλά; Θα τρώμε, θα κοιμόμαστε και όλα καλά και μια χαρά; Ο άλλος που έρχεται στο παιχνίδι και ξέρει ότι μέσα θα είναι η πρώην του και η νυν του, τι καραγκιόζης μπορεί να είναι».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Στις τουρκικές εφημερίδες και στα site η σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη

Από τότε Σάκης και Μαριαλένα τα πάνε πολύ καλά στο παιχνίδι και μάλιστα η παίκτρια συμπαραστάθηκε στον Κατσούλη όταν χτύπησε το πόδι του και χρειάστηκε βοήθεια. Τα τραγούδια που ερμήνευσαν οι δυο τους στο πάρτι της ένωσης, επιλέχθηκαν από την παραγωγή, αλλά έριξαν λάδι στη φωτιά, ενώ ο ένας βοήθησε τον άλλον κάνοντας τον υποβολέα. Η Μαριαλένα τραγούδησε το «Αγοράκι μου» ενώ ο Σάκης Κατσούλης τον «Τέλειο άντρα».

Την ίδια ώρα που στο επεισόδιο της Κυριακής ο Ατζούν παρουσίαζε του Τούρκους παίκτες στην ελληνική ομάδα, παρουσίασε τους Έλληνες παίκτες για το επεισόδιο που προβλήθηκε στο Survivor της Τουρκίας. Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε αποκλειστικά στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» το πρωί της Δευτέρας (29/10).  Όταν ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στο πρώην ζευγάρι του ελληνικού Survivor, είπε: «Στην μπλε ομάδα υπάρχει ένα ζευγάρι! Ο Σάκης και η Μαριαλένα. Μια φορά κι έναν καιρό… Κάποιο καιρό πριν ήταν ζευγάρι και αγαπούσε ο ένας τον άλλον. Όμως, συμβαίνει κάποιες φορές… δεν είναι πλέον μαζί» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ιλιτζαλί.

Ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ενώ στηρίζει τη Μαριαλένα απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να τραγουδάει στο πάρτι ένωσης. «Δεν υπήρχε πρόταση και δεν θα το έκανα κιόλας. Δεν υπάρχει λόγος, ήρεμα και ταπεινά κάνουμε τη δουλειά μας!» είπε ο τραγουδιστής που σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής είναι ενοχλημένος με τα σχόλια για τη σχέση του με τη Μαριαλένα. Όσο όλοι μιλούν για επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού η μητέρα της Μαριαλένας δημοσίευε στο Facebook φωτογραφία του Λιβάνη(!)

Ο Γιώργος Λιβάνης είχε βρεθεί στον Νίκο Μουτσινά και είχε σχολιάσει την κατάσταση στο Survivor λέγοντας:  «Με τη Μαριαλένα είναι μια σχέση πάρα πολύ μικρή, δηλαδή είναι μια γνωριμία, μου είπε ότι θα συμμετέχει στο παιχνίδι κι εγώ δεν μπορούσα να αρνηθώ σε έναν άνθρωπο που αυτό είναι το όνειρό του», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιβάνης. Στη συνέχεια, πρόσθεσε για το «Survivor 4»: «Το παρακολουθώ γιατί είμαι φαν του παιχνιδιού, μου αρέσουν τα αθλήματα. Όχι, δεν είχα δηλώσει συμμετοχή στο Survivor. Σαν χαρακτήρας εγώ ζηλεύω τα αθλήματα, αλλά δεν θα ήθελα να φτάσω σε ένα σημείο, λόγω του φαγητού, να βγάλω στον… τάκο έναν άνθρωπο. Οπότε, σε εμένα δεν θα ταίριαζε. Είναι ένα παιχνίδι, αλλά δεν είναι στη δική μου ιδιοσυγκρασία [...]  Όλοι είμαστε σε μια γειτονιά, εγώ, ο Σάκης, η Μαριαλένα. Τον γνωρίζω τον Σάκη, έχω ψωνίσει κι από το μαγαζί του».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Ξέφυγαν» στο πάρτι της ένωσης - Φλερτ, τούμπες και τα κιλά του Τριαντάφυλλου

Μαριαλένα ΡουμελιώτηΓιώργος ΛιβάνηςSurvivor 4Σάκης Κατσούλης