«Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο και λαχταριστό street food
Newsroom
Το Σάββατο 3 Απριλίου στις 20.00 οι «Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο είναι αφιερωμένες στο street food .
H ομορφιά της γεύσης είναι παντού, από ένα καλό εστιατόριο μέχρι τον δρόμο. Σε καντίνες ή υπαίθριες αγορές μπορεί να βρει κανείς εκπληκτικά αλμυρά, αλλά και γλυκά σνακ που τρώγονται στο χέρι ή στο παγκάκι. Ο Στέλιος εμπνέεται από το street food και δείχνει πως να φτιάξουμε 4 λαχταριστές λιχουδιές στη σπιτική τους εκδοχή!
Το επεισόδιο ξεκινάει με προκλητικά τσούρος, ένα δημοφιλές street food στο Μεξικό, το Περού και την Ισπανία. Τα τηγανητά, ζαχαρωμένα ψωμάκια που θυμίζουν μακρόστενους λουκουμάδες, θα ξετρελάνουν και τους πιο απαιτητικούς!
Στη συνέχεια έρχεται η τέλεια κρέπα! Ο Στέλιος δείχνει βήμα βήμα τα μυστικά για υπέροχες κρέπες, που δεν έχουμε παρά να αποφασίσουμε με τι θα τις γεμίσουμε.
Ποιος δεν αγαπάει το παγωτό; Πόσοι μπορούν να αντισταθούν σε μια γρανίτα; Τρία υλικά αρκούν για μια λαχταριστή και δροσιστική γρανίτα φράουλα.
Για το τέλος, ο Στέλιος έχει ετοιμάσει μια γλυκιά απόλαυση κυρίως για τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους που αισθάνονται πάντα μικροί. Μοναδικά, χρωματιστά, σπιτικά γλειφιτζούρια!
- Τι δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα στη Γερμανία: Πύρρειος νίκη για CDU, στο 20% το AfD, ιστορική ήττα για SPD, έκπληξη από Die Linke
- Ζελένσκι: Είμαι πρόθυμος να παραιτηθώ από την προεδρία για την ειρήνη, ή την ένταξη στο ΝΑΤΟ
- Από την Αγία Σοφία στα drones: Ο Ερντογάν προβάλλει (ξανά) αφήγημα «Μεγάλης Τουρκίας», αλλά στο βάθος... ανασχηματισμό
- Πάτρα: Περισσότεροι από 20.000 μικροί καρναβαλιστές – Σκόρπισαν ζωντάνια, χαρά και χαμόγελα ξεγνοιασιάς