Τηλεόραση|03.04.2021 10:33

Φάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Ερωτόκριτος - Η αντίδραση του Σάκη Τανιμανίδη

Newsroom

Οι ανατροπές στη «Φάρμα» δεν σταματούν. Στο επεισόδιο της Παρασκευής (2/4), οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και ο Ερωτόκριτος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ριάλιτι του ΑΝΤ1. Ανάμεσα στα πρώτα πλάνα που προβλήθηκαν ήταν και αυτά του σχεδιαστή, ο οποίος ετοιμαζόταν να κοιμηθεί.

Ωστόσο, η «φωνή» της παραγωγής τον ενημέρωσε ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί στο δωμάτιο των υπηρετών και θα έπρεπε να ξαπλώσει στο ίδιο δωμάτιο με τους υπόλοιπους παίκτες. Ο Ερωτόκριτος θέλησε να μάθει τους λόγους αυτής της απόφασης. «Αυτοί είναι οι κανονισμοί γι' αυτή την εβδομάδα» ήταν η απάντηση που πήρε, γεγονός που τον εκνεύρισε.

Διαβάστε επίσης: Φάρμα: Έξω φρενών ο Στράτος Τζώρτζογλου με συμπαίκτη του - «Μην το ξαναπείς αυτό»

Ο Σάκης Τανιμανίδης, όταν επισκέφθηκε τους παίκτες, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου θυμίζετε κλασική ταινία θρίλερ που ξεκινάνε όλοι σαν μια χαρούμενη παρέα με γέλια και σε κάθε πλάνο κάποιος εξαφανίζεται. Ο Ερωτόκριτος, λοιπόν, όπως εσείς γνωρίζετε πριν από εμάς, τελείως αιφνιδίως, αποφάσισε να φύγει για προσωπικούς λόγους. Από το λίγο που του μίλησα, είναι ένας πολύ ιδιαίτερος και χαρισματικός άνθρωπος που σίγουρα αφήνει το στίγμα του. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες που περνούν απαρατήρητες μπορούν να έχουν μεγάλη επίδραση». Νωρίτερα, οι παίκτες της «Φάρμας» είχαν υπενθυμίσει στον σχεδιαστή ότι στο παιχνίδι υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρηθούν.

Ποιος είναι ο Ερωτόκριτος Κυμιωνής

Όταν ο Ερωτόκριτος ήταν περίπου έξι μηνών, ο πατέρας του αποφάσισε, λόγω προβλήματος υγείας της συζύγου του, οι δυο γιοι του να μεγαλώσουν με τη γιαγιά τους, η οποία ζούσε στην Κρήτη. Ουσιαστικά τους γονείς του τους γνώρισε σε ηλικία 12 ετών. Στα 17 του, ξεκίνησε να ασχολείται με τα υφάσματα και αρκετά χρόνια μετά αποφάσισε να ανοίξει το δικό του κατάστημα. Παράλληλα, άρχισε να σχεδιάζει τη δική του εκκεντρική γραμμή ρούχων για άνδρες, με την ονομασία «Πρίγκιπας Ερωτόκριτος».

Το όνομα «Ερωτόκριτος» προέρχεται από το ομώνυμο ποίημα του Βιτσέντζου Κορνάρου. Τα βράδια, η γιαγιά του δεν του έλεγε παραμύθια, αλλά του τραγουδούσε τα κατορθώματα του «Ερωτόκριτου». Έτσι, του μετέδωσε το πνεύμα και την αίσθηση του νικητή. Τη λέξη «Prince», δηλαδή πρίγκιπας, αποφάσισε να την βάλει στα ρούχα του γιατί είναι το παρατσούκλι που είχε ο παππούς του στην Κρήτη.

Ο Ερωτόκριτος παντρεύτηκε στα 25 του και απέκτησε 3 παιδιά, τον Μανώλη, τον Χρήστο και την Ειρήνη. Είναι, επίσης, ενεργειακός εκπαιδευτής και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αυτογνωσίας. Ωστόσο, τα σεμινάρια που παραδίδει ειδικεύονται στην επίτευξη στόχων και στη διαχείριση της ανθρώπινης απώλειας.

Διαβάστε επίσης: Στράτος Τζώρτζογλου: Ξέσπασε σε κλάματα για τη μητέρα του - «Με βλέπει από πάνω»

ΑΝΤ1αποχώρησηΣάκης ΤανιμανίδηςΦάρμαΕρωτόκριτος