Τηλεόραση|06.04.2021 16:38

Survivor 4: Υποψήφιος για 6η φορά ο Τριαντάφυλλος - Εξόργισε βγάζοντας λόγο ο Αλέξης Παππάς

Newsroom

Το παιχνίδι των ανατροπών, αλλά και το παιχνίδι των τσακωμών, των προσβολών και των υπερτοφικών «εγώ» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το «Survivor 4», με τους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας να τσακώνονται εντόνως για άλλη μία φορά στην παραλία και στο Συμβούλιο του νησιού. Οι ομάδες κατέβηκαν για πρώτη φορά στον στίβο μάχης με τη νέα τους σύνθεση και η αγωνιστικότητα της μπλε ομάδας έφερε τη νίκη με τον Σάκη Κατσούλη από τους Κόκκινους να αφιερώνει τη νίκη του στη Μαριαλένα. Πρώτος προτεινόμενος για αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ζήτησε από τον Παππά, τον Σάκη και την Ελευθερία να τον ψηφίσουν. Ο Ηλίας Μπόγδανος κέρδισε την ατομική ασυλία και θα είναι εκείνος που θα υποδείξει άλλον έναν παίκτη για την αποχώρηση της Τετάρτης (07/4).

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Κοψιδάς: Ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει σοβαρά πράγματα που η παραγωγή δεν μας επιτρέπει να πούμε

Στο αγώνισμα ασυλίας οι ομάδες πάλεψαν σκληρά με την μπλε ομάδα να κερδίζει με 10-9. Η Καρολίνα είχε το προβάδισμα στο κρίσιμο αγώνισμα, αλλά δεν κατάφερε τελευταία στιγμή να πάρει το μπαλάκι της για να βρει τον στόχο και το εκμεταλλεύτηκαν οι Μπλε που πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη. 

Ο «πύρινος» λόγος του Αλέξη Παππά 

Ο «ελεύθερος σκοπευτής» Αλέξης Παππάς έβγαλε λόγο μετά την αναδιάρθρωση των ομάδων, αλλά βρήκε ερμητικά κλειστά... αυτιά. «Αυτό που έγινε χθες καταλαβαίνω ότι ήταν μία βόμβα για όλους. Μπορεί ο κάθε ένας από μας να έχει τη δική του στρατηγική, τρόπο σκέψης, αγάπη με κάποιον, ή μίσος με κάποιον άλλον - σε εισαγωγικά μίσος - όμως από εδώ και πέρα είτε για τους Kόκκινους είτε για τους Mπλε νέα μέρα ξεκινάει. Και είναι μία διαφορετική ημέρα. Θεωρώ πως ό,τι έχει προηγηθεί στο παρελθόν καλό είναι να βάζουμε και εμείς μία τελεία. Γιατί αν μένουμε στο παρελθόν δεν βοηθάει κανέναν. Από δική μου πλευρά να ξέρετε μπαίνει μία τελεία και από κει και πέρα ξεκινάει όχι μία καινούργια σελίδα ένα καινούργιο βιβλίο». Ο «ενωτικός» λόγος του Παππά δεν συγκίνησε κανέναν από τους παίκτες. Κανένας δεν ξεχνάει και πολλοί τον ειρωνεύτηκαν. Μεταξύ αυτών ο Τζέημς με το ειρωνικό του χαμόγελο και ο Νίκος Μπάρτζης που φώναξε «εγώ δεν ξεχνάω τίποτα».

Η Μαριαλένα μαζεύει τα κομμάτια της 

Η Μαριαλένα είπε για τις νέες ομάδες: «Το Survivor έχει να κάνει καθαρά με την ψυχολογία και εμένα την ψυχολογία μού την έχουνε παίξει ήδη δύο φορές. Μαζεύω τα κομμάτια μου δύο φορές το παιχνίδι. Μία την πρώτη φορά που φέρανε τον Σάκη από την Ελλάδα, πάλι έπρεπε εγώ να το διαχειριστώ. Τον συνήθισα, είναι ο πιο δικός μου άνθρωπος μέσα στο παιχνίδι, τον εμπιστεύομαι όσο κανέναν άλλο. Είναι το γούρι μου όπως είχα πει και και τώρα πάλι και αυτόν τον πιο δικό μου άνθρωπο και το γούρι μου τον πήρε και τον πήγε στην απέναντι ομάδα και θα είμαστε αντίπαλοι».

Ο Σάκης είπε ότι ήταν η δυσκολότερη βραδιά για εκείνον: «Ξαναήρθαμε κοντά με τη Μαριαλένα στο παιχνίδι είναι ο άνθρωπος που ξέρει τα πάντα ξέρει να με διαχειρίζεται στο 100% και να ακούω αυτά που θέλω. Πιστεύω και εγώ το ίδιο για εκείνη. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Υπάρχουν κανόνες και εγώ θα δώσω τα πάντα για την κόκκινη ομάδα πλέον, αφού ανήκω εδώ».

Στον αγωνιστικό χώρο ο Κορόμι στηρίζει τον Ηλία και την Καρολίνα, ενώ μίλησε ειρωνικά για τον Τριαντάφυλλο και τον τραυματισμό του και για τον Αλέξη Παππά είπε γελώντας: «Αλέξη επειδή ξέρω ότι είσαι πολύ καλός στα αγωνίσματα ατομικής ασυλίας ελπίζω να φυσήξει, να χάσεις τη συγκέντρωσή σου και να σε αποχαιρετήσω από το παιχνίδι λίαν συντόμως».

Τριαντάφυλλος: Είπα και στον Αλέξη και στον Σάκη να με ψηφίσουν

Μύλος στο Συμβούλιο του νησιού! Ο ζαχαροπλάστης Κώστας είπε για τον Αλέξη ότι είναι διπρόσωπος, ενώ ο Νίκος ανέφερε ότι ο Παππάς πήγε να βγάλει εκείνον και τον James κλέφτες. Ταυτόχρονα η Μαριαλένα ανέφερε ότι της λείπει η φωνή και παρουσία του Σάκη στον πάγκο και ο Κώστας ανέφερε ότι ο Παππάς και ο Τριαντάφυλλος είναι παίκτες reality και όχι Survivors.

Τον λόγο πήρε ο Τριαντάφυλλος και είπε ότι ζήτησε από τον Άλεξ και τον Σάκη να τον ψηφίσουν γιατί τραυματίστηκε και δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. «Απλά θέλω να πω ότι εδώ και τρεισήμισι μήνες είμαι ο πιο παλιός, φοράω αυτή την κόκκινη μπαντάνα και την αγαπάω και πάνω από όλα θέλω να βάλω την ομάδα. Ξαναχτύπησα το πόδι μου, έφτασα στον στόχο, αλλά είμαι άτυχος. Ήταν άδικο να ψηφιστεί κάποιος άλλος. Εγώ ψήφισα τον Ασημακόπουλο γιατί δεν μπορούσα να ψηφίσω κάποιον άλλον, όχι γιατί δεν είναι καλός παίκτης. Είμαι συγκινημένος όχι γιατί είμαι υποψήφιος, αυτό το έχω συνηθίσει είναι η έκτη φορά. Αν ο κόσμος θέλει να με κρατήσει και να με δει να προσπαθώ, μπορεί να το κάνει αύριο. Είμαι συγκινημένος γιατί εκεί που έγινα καλά σήμερα, πήγα στη λάσπη και τραυματίστηκα. Κάποιοι νομίζουν ότι παίζω θέατρο» είπε ο Τριαντάφυλλος που είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα από το Survivor.  

Διαβάστε επίσης: Τριαντάφυλλος: Αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor 4; - Τι αποκάλυψε η σύζυγός του

αποχώρησηΑλέξης ΠαππάςSurvivor 4Μαριαλένα ΡουμελιώτηΣάκης ΚατσούληςΤριαντάφυλλοςSurvivor